Anmeldelse af Da Vinci Mysteriet

Drama, thriller

Da Vinci Mysteriet er en spændingsfilm baseret på Dan Brown's bestseller-roman af samme navn. Filmen følger symbologen Robert Langdon, der sammen med en fransk kryptolog og kunsthistoriker jagter en konspiration omkring Leonardo da Vinci's berømte maleri Jomfru Maria med barn.

Filmen er fyldt med mystik, gåder og konspirationsteorier, og den tilbyder en interessant vinkel på historiske figurer og værker. Skuespillet er solidt, især Tom Hanks, der spiller hovedrollen som Langdon, leverer en god præstation.

Da Vinci Mysteriet er en underholdende film for dem, der elsker gåder og konspirationer, men den kan være lidt forvirrende for dem, der ikke er vant til denne genre. Filmen har også nogle forudsigelige plot-twists og en lidt forblændende ending, så den måske ikke helt lever op til forventningerne.

Alt i alt er Da Vinci Mysteriet en spændende og underholdende film, der vil appellere til fans af Dan Brown's bøger og til dem, der elsker konspirationshistorier.

Medvirkende: Tom Hanks, Audrey Tautou, Jean Reno, Ian McKellen, Alfred Molina, Paul Bettany

Varighed: 147 minutter

Da Vinci Mysteriet
Bedømmelse (2 vurderinger)

Anmeldelser af Da Vinci Mysteriet

Filmanmeldelse af

MitDating

Da Vinci Mysteriet er baseret på Dan Browns bog med samme titel. Filmen er tro mod bogen som er yderst spændende og underholdende.

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.