Anmeldelse af Forrest Gump

Drama, komedie

Forest Gump er en klassisk amerikansk film fra 1994, der er instrueret af Robert Zemeckis og med Tom Hanks i hovedrollen som Forest Gump. Filmen fortæller historien om Forest, der er en naiv og godhjertet mand, der har en række eventyr og oplevelser gennem sit liv. Historien i 'Forrest Gump' følger den ikke særlig kloge Forrest og hans møde med sit livs kærlighed, Jenny. Forrest Gump oplever en masse igennem sit liv, og fortæller lystigt sine historier til folk som venter på bussen, mens han tilbyder dem chokolade.

Gump" er filmens romantiske sideplot, der følger Forest og hans forhold til Jenny (spillet af Robin Wright). Forest og Jenny mødes allerede i barndommen og har et tæt venskab gennem årene, men deres forhold udvikler sig til mere, da de vokser op.

Selvom Forest og Jenny har deres udfordringer og ikke altid er enige, viser filmen tydeligt, at de har en dyb kærlighed og omsorg for hinanden. Dette kommer især til udtryk i deres møde senere i livet, hvor Forest støtter Jenny gennem hendes problemer med alkoholisme og psykiske lidelser.

Alt i alt er "Forest Gump" en rørende og hjertevarmende film, der viser, at kærligheden kan overvinde alle hindringer. Tom Hanks og Robin Wright spiller deres roller med stor indlevelse og gør forholdet mellem Forest og Jenny troværdigt og rørende. Hvis du er til romantiske film med en god historie, er "Forest Gump" et godt valg.

Medvirkende: Tom Hanks, Robin Wright, Sally Field, Gary Sinise

Varighed: 144 minutter

Forrest Gump
Bedømmelse (3 vurderinger)

Anmeldelser af Forrest Gump

Filmanmeldelse af

MitDating

Forrest Gump er en fantastisk film. Filmen varer lidt over 2 timer og er fyldt med en masse små historier, flettet ind i en lang fortælling. Denne helaftensfilm er utrolig underholdende og har både ulykkelig kærlighed, tragiske venskaber, latter og finurligheder. Det er en film man absolut skal se, også selvom den er lang.

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.