Anmeldelse af Hitch

Komedie, romantik, dating

Hitch er en komedie fra 2005 med Will Smith i hovedrollen som den selvudnævnte "Date Doctor" Alex Hitchens. Filmen følger Hitchens, der hjælper mænd med at score kvinder ved at lære dem, hvordan man forfører og imponerer sin udkårne.

Kærlighed er den store tematik i Hitch, og filmen følger Hitchens' eget forhold til journalisten Sara Melas, spillet af Eva Mendes. Selvom Hitchens har en stor viden om, hvordan man scorer kvinder, viser det sig, at han selv har svært ved at åbne op for sine følelser og være ærlig omkring sine egne følelser.

Filmen er en sjov og underholdende komedie, der formår at balancere humor og romantik på en tilfredsstillende måde. Will Smith er charmerende og overbevisende som Hitchens, og han har en god kemi med Eva Mendes, der spiller den smarte og selvsikre Sara.

Hitch er en følelsesmæssigt tilfredsstillende film, der viser, at kærlighed ikke altid er let, men at det altid er det værd, hvis man er villig til at åbne sig op og være ærlig omkring sine følelser. Filmen er en sjov og underholdende komedie, der vil appellere til både romantikere og dem, der bare vil have et godt grin.

Medvirkende: Will Smith, Eva Mendes, Kevin James, Paula Patton

Varighed: 118 minutter

Hitch
Bedømmelse (2 vurderinger)

Anmeldelser af Hitch

Bliv den første til at skrive en anmeldelse af Hitch

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.