Anmeldelse af Les Misérables

Musical

Les Misérables er en smuk og rørende fortælling om en fattig mand, Jean Valjean, der prøver at starte et nyt liv efter at være blevet fri fra fængslet, men som hele tiden bliver forfulgt af en hårdhændet politimand, Javert. Filmen har en stærk og velskrevet historie om kærlighed, tilgivelse og frihed, og den har en stærk musikalsk score.

Hugh Jackman spiller Jean Valjean, og han leverer en stærk præstation, der viser karakterens udvikling fra en bitter og forbitret mand til en, der lærer at tilgive og finde mening i sit liv gennem kærligheden til Fantine og Cosette. Russell Crowe spiller Javert, og han leverer også en stærk præstation, der viser karakterens kamp med sin egen tro og loyaltet.

Filmen har også en række stærke biroller, såsom Anne Hathaway som den forældreløse Cosette, Eddie Redmayne som den ideelle Marius og Amanda Seyfried som den ulykkelige Fantine. Sammen hjælper de Jean Valjean med at overkomme sine udfordringer og finde frihed og lykke.

Alt i alt er Les Misérables en smuk og rørende film, der appellerer til alle aldre. Den har en stærk og velskrevet historie om kærlighed, tilgivelse og frihed, og den har en stærk musikalsk score. Jeg vil varmt anbefale denne film til alle, der elsker musicals og rørende fortællinger.

Medvirkende: Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway

Varighed: 158 minutter

Les Misérables
Bedømmelse (1 vurderinger)

Anmeldelser af Les Misérables

Bliv den første til at skrive en anmeldelse af Les Misérables

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.