Anmeldelse af The Phantom of the Opera

Musical

The Phantom of the Opera er en klassisk romantisk musical film, der fortæller historien om en genial komponist, der elsker en sangerinde, men er for genert til at fortælle hende om sine følelser. Filmen har fantastiske sange og spektakulære dansescener, der fører til en tragisk og romantisk konklusion.

Historien er gripende og fængslende, og musikken er vidunderlig. Sange som The Phantom of the Opera og All I Ask of You er virkelig hjertegribende og vil være fast inventar i din hukommelse i lang tid efter, at filmen er færdig. Dansescenerne er også fantastiske og viser den exceptionelle talentfuldhed og tæft af skuespillerne.

Skuespillerne gør et fremragende arbejde med at bringe historien til liv. Gerard Butler gør en imponerende indsats som The Phantom, mens Emmy Rossum gør en utrolig præstation som Christine, den unge sangerinde, der falder for ham. Derudover leverer Patrick Wilson en stærk præstation som Raoul, Christines kæreste.

Alt i alt er The Phantom of the Opera en utrolig rørende og fængslende film, der vil appellere til alle, der elsker romantik, musik og dans. Hvis du endnu ikke har set den, vil jeg varmt anbefale den. Du vil ikke blive skuffet.

Medvirkende: Gerard Butler, Emmy Rossum, Patrick Wilson

Varighed: 143 minutter

The Phantom of the Opera
Bedømmelse (1 vurderinger)

Anmeldelser af The Phantom of the Opera

Bliv den første til at skrive en anmeldelse af The Phantom of the Opera

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.