Gratis dating

På Mit Dating har du mulighed for at finde og komme i kontakt med andre helt gratis. Du kan skrive og læse beskeder, se andres profiler, se matches og benytte dig af vores unikke matchmaking system uden betaling.

Når du opretter en profil på Mit Dating guider vi dig så du får udfyldt din datingprofil. Du har mulighed for at lægge et billede på din profil og skrive en profiltekst, så andre kan danne sig et indkryk af hvordan du ser ud og hvordan du er som person.

Ligeså snart du er færdig med oprettelsen, kan du komme igang med at skrive til andre profiler på datingsiden. Vi har skrevet flere artikler i vores blog, som hjælper dig på vej til hvordan man skriver en god første besked og hvordan du gør dig klar til en første date.

Når du er klar til kærligheden, så er vi klar til dig. Kom hurtigt igang allerede nu ved at oprette en profil herunder.

Opret en profil på Mit Dating

Hvis du er i Danmark, kan du oprette en profil på Mit Dating. Er du på ferie eller bosat i udlandet, kan du enten vente med at oprette en profil når du kommer hjem, eller kontakte supporten.

Fordelen ved gratis dating

Fordelen ved gratis dating

At bruge online dating sider er populært, men det er ofte noget der koster penge, og sjældent noget der er billigt. Mit Dating er 100 % gratis at bruge, uden nogle skjulte fiduser. Vi mener bare, at kærlighed er gratis, så det bør det også være på nettet. Men ud over at man sparer en masse penge, kan det, at vælge en gratis dating side, som Mit Dating, have andre fordele som man måske ikke har haft med i sine overvejelser. Her vil vi skrive lidt om de forskellige fordele, der kan være ved at vælge Mit Dating.

#Din besked bliver læst#
Når du sender en besked til en anden bruger på Mit Dating, kan du være sikker på at personen har mulighed for at se den. På mange andre danske dating sider koster det nemlig penge, for overhovedet at få lov til at læse de beskeder man modtager. Men når det hverken koster noget at læse beskeder eller skrive sammen, har du rig mulighed for at få kontakt til en masse singler, uden du skal bekymre dig om den besked du har sendt bliver læst eller ej. Modsat på en betalingsdatingside hvor du ikke kan være sikker på at den besked du har betalt for at kunne sende overhovedet bliver læst, fordi du ikke kan se om modtageren har betalt.

#Gratis er for alle#
Der er ikke nogen der siger nej til gratis. Derfor er der heller ikke nogen der er udenfor. Her er der plads til alle, og alle har mulighed for at mødes med hinanden. Vi mener ikke, at man ikke kan blive forelsket hvis der er forskel på indkomst eller samfundslag. Hvorfor skal man dele sig op i høj og lav status? Når det er gratis, har alle lige kår og samme muligheder for, at møde den eneste ene.

#Se din kommende date#
På Mit Dating skal du ikke betale for noget som helst. Det gælder også når det kommer til at se folk galleri eller lægge dine egne billeder op. På nogen betalingsdatingsider kan du ikke se alle billeder i folks galleri uden at betale først. Det er selvfølgelig noget vi ser anderledes på, så her kan du se alle billeder af en kommende date.

#Find en date#
Vi håber du er glad for at bruge Mit Dating, og vil hjælpe os med at vokse, ved at fortælle dine single venner om siden, så du forhåbentlig er med til at føre nogen søde mennesker sammen. Det er i hvert fald det vi arbejder for. Må du finde den rette for dig.

Hvad er Gratis dating?

Der er mange som søger efter gratis dating på nettet og finder frem til datingsider, som påstår at de er gratis, men i virkeligheden kan man slet ikke benytte funktionerne på siden i praksis, uden at skulle betale. På Mit Dating kan du gratis oprette en profil, læse og skrive med andre singler, uden at betale. En datingside er gratis, når man uden at skulle betale, kan oprette en profil og gratis komme i kontakt med andre på siden.

Det er desværre blevet almindeligt på andre datingsider at skrive at siden er gratis, fordi det ikke koster noget at oprette en profil. Men det betyder jo ikke så meget, hvis man ikke kan bruge profilen til noget, andet end at andre kan se din profil og skrive til dig. Oftest kan man på disse sider, ikke engang læse hvad der er blevet skrevet til en, uden at skulle have kreditkortet op af pungen.

På Mit Dating kan du oprette en profil og finde en kæreste helt gratis.

100 % gratis datingsider er dog en sjældenhed og måske også noget som du burde styrre en lang bue udenom. Det er ikke gratis at drive en dating side, så der bliver nødt til at være en eller anden form for indtægtskilde. Det kan enten være i form af reklamer på siden, eller ved at sælge brugernes data til tredjepart. På Mit Dating bliver de gratis brugere betalt af vores Medlemmer.

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.