Gratis dating

På Mit Dating har du mulighed for at finde og komme i kontakt med andre helt gratis. Du kan skrive og læse beskeder, se andres profiler, se matches og benytte dig af vores unikke matchmaking system uden betaling.

Når du opretter en profil på Mit Dating guider vi dig så du får udfyldt din datingprofil. Du har mulighed for at lægge et billede på din profil og skrive en profiltekst, så andre kan danne sig et indkryk af hvordan du ser ud og hvordan du er som person.

Ligeså snart du er færdig med oprettelsen, kan du komme igang med at skrive til andre profiler på datingsiden. Vi har skrevet flere artikler i vores blog, som hjælper dig på vej til hvordan man skriver en god første besked og hvordan du gør dig klar til en første date.

Når du er klar til kærligheden, så er vi klar til dig. Kom hurtigt igang allerede nu ved at oprette en profil herunder.

Hvad er Gratis dating?

Der er mange som søger efter gratis dating på nettet og finder frem til datingsider, som påstår at de er gratis, men i virkeligheden kan man slet ikke benytte funktionerne på siden i praksis, uden at skulle betale. På Mit Dating kan du gratis oprette en profil, læse og skrive med andre singler, uden at betale. En datingside er gratis, når man uden at skulle betale, kan oprette en profil og gratis komme i kontakt med andre på siden.

Det er desværre blevet almindeligt på andre datingsider at skrive at siden er gratis, fordi det ikke koster noget at oprette en profil. Men det betyder jo ikke så meget, hvis man ikke kan bruge profilen til noget, andet end at andre kan se din profil og skrive til dig. Oftest kan man på disse sider, ikke engang læse hvad der er blevet skrevet til en, uden at skulle have kreditkortet op af pungen.

På Mit Dating kan du oprette en profil og finde en kæreste helt gratis.

100 % gratis datingsider er dog en sjældenhed og måske også noget som du burde styrre en lang bue udenom. Det er ikke gratis at drive en dating side, så der bliver nødt til at være en eller anden form for indtægtskilde. Det kan enten være i form af reklamer på siden, eller ved at sælge brugernes data til tredjepart. På Mit Dating bliver de gratis brugere betalt af vores Medlemmer.

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.