Mit Dating på mobilen?

Dating siden Mit Dating arbejder hele tiden på at forbedre sig og holde sig opdateret. Mit Dating er en gratis dating side, og har derfor ikke så mange ressourcer til f.eks. at have en dedikeret iPhone app eller Android app.

Hvad er responsiv web?

Mit Dating hjemmesiden er lavet i responsivt design. Det vil sige at layoutet på hjemmesiden tilpasser sig alt efter hvilken enhed siden bliver vist på. Fordelen ved et responsivt design er, at du har de samme funktionaliter på din mobil som du har på din computer, i et vist omfang.

Android app?

Mit Dating har på nuværende tidspunkt ikke nogen Android app tilgængelig i Google Market Place

iPhone App?

Mit Dating har på nuværende tidspunkt ikke nogen iPhone app tilgængelig i Apple App store

Dating apps

Der er i dag et hav af forskellige dating apps. Mit Dating har valgt at tage en lidt anden tilgang til dating apps. På Mit Dating har du nemlig mulighed for at downloade vores Web App direkte via din browser ned på telefonen. Vi går uden om App Store og Andoid Market og giver dit Mit Dating i lommen som Web App så du får mitdating.dk som du kender og elsker det.Sådan downloader du en Web App

På de fleste moderne smartphones som iPhone og Andoid har du mulighed for at downloade en Web App. I de fleste tilfælde trykker du på del knappen og derefter Gem på hjemmeskærm. Når du har gemt Web Appen, kommer den til at ligge på din hjemmeskærm sammen med dine andre Apps.

Læs mere her om hvordan du downloader en web app.

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.