Gratis Online dating

Mit Dating tilbyder gratis online dating. Så hvis du leder efter en online dating side hvor du ikke skal betale, så kommet det rigtige sted hen. Opret en profil herunder og find kærligheden.

Velkommen til Mit Dating

Velkommen til Mit Dating

Dette er Mit Datings officielle blog. Her vil vi skrive relevante artikler til dig som er single i Danmark.

Vi er stolte over, at kunne levere en gratis dating service til danske singler i høj kvalitet. Vores mål med denne datingside er, at skabe et stærkt og bredt netværk af danske singler, og føre en masse kærestepar sammen. Vores ambitioner er høje og vi ønsker at skabe et trygt og behageligt dating miljø i behagelige omgivelser.

Mit Dating er en gratis service at bruge, hvis du ønsker det, men til dem som ønsker at få mere ud af sit datingliv på nettet, er der også muligheden for at blive Medlem og dermed få ubegrænset adgang. Vi brænder så meget for det her projekt, og nyder at se det forandre sig i takt med at vi bliver flere singler på siden.

Vores mål har fra starten været, at skabe en gratis dating platform, og det holder vi selvfølgelig fast i, at man har mulighed for. Du vil kunne bruge Mit Dating så længe du vil, uden at skulle betale. Vi mener at alle skal have ret til at finde en kæreste, uanset ens økonomi.

Hvis du ønsker, at støtte Mit Dating, er det en stor hjælp, hvis du vil fortælle dine single venner om Mit Dating, og invitere dem til siden. Hvis du ønsker at støtte økonomisk, har du mulighed for at gøre det via vores betalingsside, hvor du vil få en lang række ekstra funktioner, som vil give dig mulighed for at forbedre din oplevelse på Mit Dating.

Vi er glade for at du har valgt at bruge Mit Dating, og håber du finder kærligheden hos os.

Virker online dating

Virker online dating

Det kan være svært at finde at finde kærligheden i en moderne hverdag med arbejde eller uddannelse. Du har måske prøvet at finde kærligheden ved at gå i byen uden held, eller har svært ved at møde nye mennesker på anden vis. Online dating er anderledes. Her kommer du til at lære den anden at kende før I mødes. Du kan nå ud til langt flere mennesker og du kan endda se dem lidt an og læse om dem i deres profiltekst inden du tager kontakten til dem. Du kan tage det med ro i dit eget tempo hjemme foran computeren.

Med online dating kan du hurtigt komme til at lære nye mennesker at kende og på en helt anden måde end hvis I mødte hinanden et tilfældigt sted i byen. Der er rigtig mange der møder hinanden på nettet i takt med at vi bruger nettet mere.

Tidligere har det været sådan at hvert 10. par fandt hinanden på nettet, men seneste undersøgelser viser at det nu er hvert 3. par der finder hinanden på online medier såsom dating sider. Online dating har tidligere været et tabubelagt emne, men ikke længere. Det er blevet normalt at have en profil på en eller flere dating sider når man er blevet single. Der er ikke grænser for hvilke typer du kan finde online. Mennesker som man før i tiden kun kunne komme i kontakt med på bestemte steder og i bestemt omgangskredse kan du nu finde på dating siderne.

En gallupmåling viser at op mod 80 % af danskere der bruger dating på nettet mødes med en de har fundet igennem en dating side og næsten halvdelen finder en partner. Så der er altså gode chancer for at finde kærligheden når man opretter sig en profil. Sandheden omkring alle dating sider er at alle brugerne på siden har oprettet sig med det samme formål, nemlig at møde nye mennesker.

Dating rejse

Dating rejse

Det er dejligt at rejse og komme væk fra stress og hverdag. Men det er ikke altid lige til, når man er single. Vi elsker at rejse i Danmark, hvad enten det er syd på, skiferie, camping eller storbysferie. Så længe der sker noget andet end vi er vant til. Hvis man dater en anden og er nyforelsket, kan det være en god ide at tage ud at rejse sammen. Man lærer hinanden at kende på en helt anden måde, end hvis man befinder sig i faste og trygge rammer. Når man rejser sammen med sin kæreste eller med en flirt, finder man nemlig ud af, hvordan den anden håndterer pressede situationer og fungerer socialt blandt fremmede mennesker. Man slapper også af på en helt anden måde, når man er på ferie, hvilket resulterer i at man bliver mere rolig og agerer mere naturligt. På den måde viser man sit sande jeg. Så når man rejser sammen i et tidlig stadie af en forelskelse, bliver det lettere at beslutte om ens forhold kommer til at blive til noget, eller om man er for forskellige til at kunne blive sammen i længden.

Det er en god ide, kun at tage afsted en uge, hvis det er første gang I rejser sammen. Så skal I heller ikke døje med hinanden så længe, hvis I bare ikke kan sammen, efter et par dage. Og på den måde er rejsen også en god undskyldning for at I ikke skal ses igen.

Heldigvis går det sjældent sådan at man bliver uvenner. Det er let at blive mere forelskede i hinanden når man er ude at rejse sammen. Man er på eventyr sammen, hvor alting er nyt. I får oplevet noget sammen og skaber minder for livet.

Feriedestinationer er meget individuelle. Man skal finde ud af hvilken type ferie man er mest til, og her er det en god ide at trække på erfaringen. Hvis man har haft gode oplevelser på strand- og badeferier, hvor man kan ligge og slikke sol dagen lang mens man nipper til lækre cocktails og får massage, så er det det man skal gøre. Har man derimod god erfaring med at tage til en storby som f.eks. Paris – kærlighedens by – hvor man kan mærke byens stemning og kulturelle oplevelser, så er det det man skal gøre. Så længe begge parter er enige og glade for beslutningen, så kan det næsten ikke gå galt.

Man skal være forberedt på at man ikke kan planlægge sig ud af alt. Især ikke når man er ude at rejse. Her sker der nemlig altid noget uventet. Man skal bare huske på at alting er en oplevelse og I er taget afsted med samme formål. Man kan let blive stresset i uvante situationer, som kan skabe dårlig stemning, men her skal man bare træde et skridt tilbage og tage en dyb indånding og tælle til 10. Husk at have fokus på alt det positive og se frem til at nyde ferien med din date.

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.