Mit Dating Blog

Følg med i de seneste opdateringer og tendenser på Mit Dating.

Dating og debat

Dating og debat

Mit Dating har et forum tilknyttet siden. Her kan du stille spørgsmål til sidens brugere eller starte en debat omkring et emne, du har en mening om. Der er mange ting i hverdagen som kan debatteres. Det kan være alt fra problemer med eks-kæresten, børneopdragelse, samfundspolitiske problemstillinger, sex erfaringer, vejret, drømme, arbejde osv..

Ved at debattere, har du muligheden for at at blive opdaget af andre singler alene på baggrund af dine holdninger og meninger. Man kan lære en person på en helt anden måde, ved at debattere, frem for hvad man kan læse sig til i personens profiltekst. Når man debatterer kommer man også til at se en sag fra mange forskellige synspunkter, og man kan opleve at ens egne synspunkter kan ændrer sig.

Forummet giver dig mulighed for at bestemme hvilket køn der kan deltage i debatten. På den måde, kan du stille vores kvindlige medlemmer spørgsmål, som mændene ikke kan se og omvendt. På den måde kan man skabe en tryg debat, kvinder eller mænd imellem, uden der kommer kommentarer fra det andet køn.Tags:
Debat
,
dating