Hvad er den perfekte date

Læsetid ca. 3 minutter

Hvad er den perfekte date

Der er mange forskellige bud på hvad en perfekt date er. Alle mennesker er forskellige og derfor er der heller ikke nogen egentlig opskrift på den perfekte date. Dating er dog ikke noget nyt fænomen, så der er en del erfaringer, som vi kan gå ud fra en bred del af de danske singler, vil kunne være enige om.

Oftest når man går på date, vil man have en fornemmelse af hvilken type ens date er. I vil typisk have skrevet eller ringet sammen, hvor I har lært hinanden at kende. De oplysninger du får om din date skal du huske at notere dig. De er altid gode at kunne snakke ud fra, når I er på date sammen. De kan også hjælpe dig til at give dig en indsigt i hvilket sted en god date kunne finde sted. F.eks. hvis du og din date har skrevet meget sammen om film, kunne en biograftur være en god første date. Det er vigtigt, at I begge kan føle jer trygge og godt tilpas. På den måde er man mere afslappet og I vil have lettere ved at snakke sammen. Hvis en biograftur er det rigtige valg til jeres date, så er det en god idé at vælge en forestilling midt på dagen. Der er der typisk ikke så mange mennesker, og I kan være heldige at få biografen for jer selv.

Koncert

Har I snakket meget om musik, ville en koncert være et oplagt valg. Bor I i en storby som f.eks. København, Århus eller Odense vil der tit være mange tilbud i weekenderne med bredt udvalg både i genre og pris. Små intime koncerter på en hyggelig cafe er tit et godt valg. Der vil I have mulighed for at sidde og snakke og når koncerten er slut vil I kunne blive siddende.

Gå en tur

Hvis du leder efter gratis muligheder til en date er det at gå en tur en rigtig god ide. De fleste mennesker har lettere ved at snakke, når man går en tur. I vil naturligt få noget at snakke om, ved at opdage nye steder på jeres vej, eller se ting som minder jer om noget andet, I kan snakke ud fra. Hvis du er typen der ikke kan lide at gå ture, kan I også cykle eller køre en tur og på den måde opleve noget sammen.

Teater

En anden god date, er en tur i teateret. Bor du i nærheden af et teater, kan det godt være en god idé at tjekke hvilke forestillinger der går. Det er noget helt andet at se en forestilling på teateret, end det er at se en film i biografen. Det kan give en et stort indtryk, og det vil med garanti være en date I sent vil glemme. Desuden er det ret billigt at gå i teater.

Det vigtigste på en date er at I hygger jer sammen, og har lyst til at ses igen. En første date behøves ikke være som de er i Hollywood filmene, eller vildt romantiske med to lys på et bord. Daten handler i bund og grund om at lære hinanden at kende, så I kan finde ud af om I har lyst til at ses igen. Hvis du synes den anden er sød, kan det ikke skade at fortælle det.Tags:
Dating
,
single
,
date
,
romantisk
Sebastian Bach
Sebastian Bach

Skribent

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.