Find det rigtige profilbillede

Læsetid ca. 5 minutter

Find det rigtige profilbillede

Nar man dater online, er der en ting der betyder rigtig meget, for om man bliver kontaktet af andre; og det er dit profilbillede. Der er mange faktorer der spiller ind, for om det er et godt profilbillede, eller ej, og det er ikke altid du er opmærksom på dem.

Hvilke signaler sender du

Det første andre ser ved din profil, er dit profilbillede, og det er derfor også det vigtigste ved din profil. Det er at skyde sig selv i foden, at have et decideret dårligt profilbillede. Man siger at et billede siger mere end 1000 ord, og det kan der være noget om. Du siger nemlig meget om dig selv, igennem dit billede.

Hvad du bør undgå

Det er vigtigt at tage et billede med god kvalitet, så andre kan se dig klart og tydeligt. Undgå at tage et billede, hvor lyset er dårligt eller hvor billedet er sløret. Brug evt. et kamera med god opløsning eller bed en ven om at tage et billede af dig med deres kamera.

Vi har lavet en liste over hvad du absolut bør undgår når du vælger et billede til din dating profil:

 • Ikke at have noget profilbillede. ( Du virker useriøs, eller som om du har noget at skjule )

 • Du står foran en flot bil. ( De fleste vil tænke, at det alligevel ikke er din bil, og ofte er det kun dig selv der synes det er fedt )

 • Du står sammen med en kendt. ( Du er ikke venner med personen, og hvis du er, bør det ikke være det, der skal vare en faktor for at du får en kæreste. Gem det til en samtale senere )

 • Profilbillede med dine venner. ( Det er fint at du fungerer godt socialt, men du forvirrer mere den der ser billedet, fordi personen ikke kender dig )

 • Toilet selfie. ( Lad værre med at lade din date se dig for første gang på et toilet. Der er så mange bedre steder at tage et billede )

 • Rod i baggrunden. ( Selvom det måske er et godt billede af dig, så sørg lige for at der ikke er rodet bag dig. Det siger meget om dig som person )

 • Et billede af et dyr. ( Du er ikke et dyr, og dette er en dating side. Hvis vi vil se på dyr, ville vi have søgt på nettet. Det er dig vi vil se )

 • Et billede af en blomst ( Hvorfor må vi ikke se dit ansigt. Hvad prøver du at skjule? )

 • Nøgen billede ( Alle billeder bliver godkendt af redaktionen på Mit Dating. Vi får os et godt grin. Du opnår ikke noget ved det )

 • Model foto ( Det kan godt være at det er dig på billedet, men det virker utroværdigt på en dating side. Vis hellere den ægte side af dig selv )


Det gode profilbillede

Det er vigtigt at have et godt profilbillede da det er det første du bliver bedømt på, og kan være afgørende for om der bliver klikket på lige netop din profil. Det er nemt og gratis at have et godt profilbillede. Alle som kan oprette en dating profil har adgang til et kamera, og det kræver ikke så meget for at tage et godt billede af sig selv. Her er en liste over ting der gør et godt profilbillede.

 • Du er godt tilpas på billedet. ( Et billede taget på en god dag, hvor du er glad er ofte det bedste billede )

 • Du smiler til kameraet. ( Når du smiler til kameraet, smiler du også til din date, og personen har lettere ved, at blive forelsket i dig )

 • Du har pænt hverdagstøj på. ( Du viser dig fra din bedste side, uden at det skal være galla )

 • Du er kreativ. ( Det er okay at være kreativ, og eksperimentere med sit profilbillede. Det er kun et plus at skille sig ud fra mængden )

 • Har du mulighed for det, så få en anden til at tage et billede af dig.


I følge undersøgelser er et godt profilbillede et billede, hvor man ser glad ud, ansigtet er tydeligt og man er klædt pænt. Det er vigtigt at profilbilledet er aktuelt, så man ikke bliver snydt når man mødes i virkeligheden.

Sørg for at vælge et billede, der viser din personlighed, så andre kan se, hvem du er og hvad du interesserer dig for. Det kan være et billede af dig selv, mens du laver din yndlingshobby, eller et billede af dig selv i et specielt outfit.

Det er også vigtigt at have flere forskellige billeder på din profil, så andre kan få et mere komplet indtryk af dig. Det kan være billeder af dig selv i forskellige sammenhænge, fx både ude og inde, alene og sammen med andre.

Mit Dating har du mulighed for at lægge flere billeder op af dig selv. Det er en god ide at have et billede af dig selv i fuld figur. Altså så man kan se hele din krop. Dog er det bedst at dit profilbillede du vælger er af dit ansigt. Hvis du skærer billedet så der er god luft omkring dit hoved, men at dit ansigt fylder cirka 50-75% af billedet.

Med en gratis profil har du mulighed for at lægge op til 3 billeder op af dig selv og som Medlem er der ubegrænset antal billeder, og du har samtidig også adgang til at lægge private billeder op, som kun kan ses af profiler som du har vist interesse for.

Det er vigtigt at vælge et godt profilbillede, når man er på en dating-side. Det er ofte det første, som andre ser, og det kan være afgørende for, om de vælger at kontakte dig eller ej. Vælg derfor et billede, der viser dit ansigt tydeligt, ser glad og imødekommende ud, er aktuelt og viser din personlighed. Sørg for at have flere forskellige billeder på din profil, undgå at tage et billede med dårlig kvalitet og brug evt. redigeringsværktøjer for at gøre billedet endnu bedre.Tags:
Profilbillede
,
dating
,
profil
,
dating tips
Sebastian Bach
Sebastian Bach

Skribent

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.