Jodel og dating

Læsetid ca. 2 minutter

Jodel og dating

Vi her på Mit Dating er altid på udkig efter de seneste trends og opsøger inspiration. Jodel er en gratis app til din smartphone, hvor du kan skrive anonymt ud i en radius op til 10 km. Som ethvert andet socialt medier, handler det om at komme i kontakt med andre mennesker. Du kan skrive en kort tekst eller poste et billede, som andre så kan kommentere på. Fordi det er anonymt, har folk en tendens til at skrive mere frit, i forhold til hvad de ellers ville kunne finde på at skrive på f.eks. Facebook, hvor det er ens venner, familie og andre bekendte som kan læse det.

I og med at det er anonymt og man heller ikke ved hvem de andre der kommenterer er, giver det fri mulighed for ens fantasi kan blive sluppet fri. Man kan forestille sig hvordan andre ser ud osv.

Der er mange forskellige mennesker og folk er gode til at skrive med hinanden. Det er sjovt at kunne følge med i andres samtaler. Der er især mange om aftenen og natten som skriver lummert til hinanden, og der bliver også udvekslet kontaktoplysninger, så de kan skrive privat sammen og måske mødes.

Jodel er alt fra dating, kærestesorger, byture, fest og farver til mere seriøse emner som sygdom, ensomhed og eksamener. Mange er gode til at hjælpe en hvis man har et dilemma eller til at få en op på hesten igen, hvis man har en trist dag.Tags:
jodel
,
dating
,
gratis

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.