Jodel og online dating

Læsetid ca. 3 minutter

Jodel og online dating

Vi her på Mit Dating er altid på udkig efter de seneste trends og opsøger inspiration. Jodel er en gratis app til din smartphone, hvor du kan skrive anonymt ud i en radius op til 10 km. Som ethvert andet socialt medier, handler det om at komme i kontakt med andre mennesker. Du kan skrive en kort tekst eller poste et billede, som andre så kan kommentere på. Fordi det er anonymt, har folk en tendens til at skrive mere frit, i forhold til hvad de ellers ville kunne finde på at skrive på f.eks. Facebook, hvor det er ens venner, familie og andre bekendte som kan læse det.

I og med at det er anonymt og man heller ikke ved hvem de andre der kommenterer er, giver det fri mulighed for ens fantasi kan blive sluppet fri. Man kan forestille sig hvordan andre ser ud osv.

Der er mange forskellige mennesker og folk er gode til at skrive med hinanden. Det er sjovt at kunne følge med i andres samtaler. Der er især mange om aftenen og natten som skriver lummert til hinanden, og der bliver også udvekslet kontaktoplysninger, så de kan skrive privat sammen og måske mødes.

Hvad er Jodel

Jodel er en social app, der blev lanceret i 2014 og som er populær blandt studerende og unge mennesker. Appen er en slags lokal social platform, hvor brugere kan oprette indlæg, der kun er synlige for folk i nærheden. Dette gør appen til et godt sted at holde sig opdateret på, hvad der sker i lokalområdet og at få kontakt med andre mennesker i nærheden.

En af de ting, som mange brugere af Jodel bruger appen til, er at søge efter potentielle dates og kærester. Der findes mange indlæg på Jodel, hvor brugere søger efter en partner eller et one night stand, og appen kan derfor være et godt sted at finde en date.

Når man bruger Jodel til dating, er det vigtigt at huske på, at appen ikke er en datingapp i den forstand, at den ikke har de samme sikkerhedsforanstaltninger og features som f.eks. Mit Dating. Derfor er det en god idé at være opmærksom på, at man ikke ved, hvem man taler med, og at man derfor skal være forsigtig.

Jodel er alt fra dating, kærestesorger, byture, fest og farver til mere seriøse emner som sygdom, ensomhed og eksamener. Mange er gode til at hjælpe en hvis man har et dilemma eller til at få en op på hesten igen, hvis man har en trist dag.Tags:
jodel
,
dating
,
gratis
Sebastian Bach
Sebastian Bach

Skribent

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.