Kvinders dating style guide

Læsetid ca. 2 minutter

Kvinders dating style guide

Lad daten blive en fin oplevelse, ved at gå på opdagelse i din stil, og folde hele din indre gudinde ud til mødet med den udvalgte. For at nå dertil, kan du gøre dig flere overvejelser, og dating style guiden her giver dig gode råd til arbejdet.

Overvej hvor du er nået til i livet, og om din stil viser det rette billede af dig:

  • Er din stil nået med din udvikling?

  • Føler du dig ikke helt tilpas i din egen stil?

  • Hvad udtrykker du egentlig med dit ydre nu?


Din stil afspejler et billede af, hvem du er ved det første møde. Derfor er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas i din krop, dit sind og i dit hjerte!

Dernæst kommer overvejelser omkring former og farver, styles og sammensætninger på nye måder. Her er det rigtig godt at få sat din stil sammen, så den netop viser dine skønneste områder, og så du igen udtrykker, hvem du er.

Du får det bedste ud af arbejdet, ved at tænke pæne tanker om dig selv undervejs. Dels vil det give det smukkeste resultat, og dels får det dig til at stå inde for dig selv på en måde, der afspejler sig i dit blik, når du skal ud og møde ham!

Husk, at alle har sine skønheder, de skal blot fremhæves!

Style guide til dating

Hvad er en styleguide

En styleguide til tøj er en slags vejledning, der angiver, hvordan man bør klæde sig i en given sammenhæng. Styleguiden kan være baseret på en række forskellige faktorer, såsom professionelle krav, formelle lejligheder, tidspunktet på dagen eller den aktuelle sæson.

Styleguider til tøj kan være specifikke for en given organisation eller gruppe, f.eks. en virksomhed, der har en bestemt uniform eller en klub, der har et bestemt dress code. De kan også være generelle, f.eks. en vejledning i business casual tøj, der gælder for mange professionelle sammenhænge.

Styleguider til tøj er ofte ment som en hjælp til at vejlede folk i, hvad der er acceptabelt at bære i en given sammenhæng, og hvad der ikke er. De kan også være en måde at opretholde en bestemt standard eller image for en organisation eller gruppe.
Credit: ByonlineTags:
style guide
,
dating
,
før daten

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.