Man kan godt date efter man er blevet kærester

Læsetid ca. 3 minutter

Man kan godt date efter man er blevet kærester

Det er ikke altid let at finde en partner, men når man endelig har fundet den rette, kan det være svært at vide, hvordan man skal fortsætte med at date. Som overskriften lyder, så kan man sagtens date efter man er blevet kærester. Faktisk er det noget man bør gøre som par. De fleste mennesker har behov for at der sker noget i hverdagen, som ikke er arbejde og børn, og når man bor sammen med sin kæreste, kan man nemt falde i hverdagens vaner og glemme at gå på dates.

Mange tror fejlagtigt, at dating ophører efter det første kys, eller når man er blevet kærester, men det er langt fra sandt. Faktisk kan det at date efter man er blevet kærester være en af de mest spændende og givende dele af et forhold.

Det er vigtigt at skabe spænding i hverdagen sammen. Huske at tage initiativ til en oplevelse, hvad enten det er at gå i biografen, se et teaterstykke, gå på museum eller bare tage hen på en cafe for at drikke en kop kaffe. Der sker noget i os mennesker, når vi kommer uden for vores vante rammer. Hvis man er typen som har svært ved at få gjort sådan noget spontant, så kan det være en god ide at planlægge på forhånd. Hold øje med lokal avisen, eller følg lokale event hjemmesider, som kan holde jer opdateret med hvad der sker i nærheden af jer.

Hvorfor er det vigtigt at fortsætte med at date efter man er blevet kærester?

At date efter man er blevet kærester kan hjælpe med at holde gnisten i forholdet levende. Det kan være nemt at falde i en rutine efter et stykke tid i et forhold, men ved at planlægge regelmæssige datoer kan man holde tingene spændende og interessante. Det kan også hjælpe med at holde kommunikationen åben og sikre, at man fortsat er på samme side i forholdet.

Når I går på en date, træder I ud af de vante vaner, og I vil opleve, at I kommer til at have nye samtaleemner som I ellers ikke ville have haft når I går op og ned af hinanden til hverdag. I vil kunne opleve at I ser på hinanden på en fornyende måde, i og med at I kommer væk fra hverdagen.

Gå på date med andre par

En dobbeltdate kan også være et rigtig godt initiativ. Tag hjem til nogle fælles venner og lav noget mad sammen, tag til nogle koncerter eller gå en tur i skoven. Bare fordi I er blevet kærester, behøver man ikke, at være "kærestekedelig". Det er vigtigt at man husker sine venner, også selvom man har fundet den eneste ene.

Kærestedage

Nogle par vælger at have faste datoer hvor de går på date. Det kan være den dato hvor man er blevet kærester, eller en fast ugedag. Det er selvfølgelig ikke alle der fungerer med at planlægge det på en fast dag. Man skal gøre det som fungerer for en selv og sin partner. Kærestedage er vigtige og sunde for parforholdet. Kom ud og oplev noget sammen. På samme måde som en ferie kan lade batterierne op, vil en kærestedag kunne sparke lidt fornyet kærlighed ind i jeres parforhold.Tags:
dating
,
kærester
Sebastian Bach
Sebastian Bach

Skribent

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.