Bæredygtig kærlighed

Læsetid ca. 2 minutter

Bæredygtig kærlighed

Os der står bag Mit Dating er meget miljøbevidste. Vi har ingen bil, sparer på strømmen og bruger en miljøvenlig og CO2 neutral søgemaskine til research. Vi benytter os af den søgemaskine som hedder Ecosia som er med til at gøre verden et bedre sted. De hjælper nemlig til med at plante nye træer i Brasilien hver gang man bruger deres søgemaskine. I skrivende stund har Mit Datings søgninger på Ecosia været med til at plante 1.974 træer. Hvis du også er miljøbevidste ligesom os, vil vi anbefale dig søgemaskinen fra Ecosia.

Ud over det forsøger vi hele tiden at optimere vores kode på sitet så alting kører så hurtigt som muligt. Dette gør at vores brugere af Mit Dating bruger mindre strøm på deres egen maskine, i og med at browseren ikke skal loade så længe, og samtidig at vores servere som hoster siden heller ikke bruger så mange ressourcer for at eksekvere forespørgslerne. Dette er dog på et minimalt plan, men med mange forespørgsler hver eneste dag, så tæller selv de mindste Watt i vores øjne.

En miljøvenlig datingside

Vi ville gerne være med i det program som hedder CO2-neutrale websites fra http://ingenco2.dk, men da det koster som minimum 140 kr om måneden, har vi ikke råd til dette, da vi ikke har nogen indtjening på Mit Dating da det er et gratis dating site.

Har du nogle gode forslag til os, til hvordan vi kan forbedre siden og gøre den mere miljøvenlig, er du mere end velkommen til at kontakte os.Tags:
Dating
,
miljøbevidst
,
co2-neutral
,
miljøvenlig
,
gratis
Sebastian Bach
Sebastian Bach

Skribent

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.