Virker online dating

Læsetid ca. 2 minutter

Virker online dating

Det kan være svært at finde at finde kærligheden i en moderne hverdag med arbejde eller uddannelse. Du har måske prøvet at finde kærligheden ved at gå i byen uden held, eller har svært ved at møde nye mennesker på anden vis. Online dating er anderledes. Her kommer du til at lære den anden at kende før I mødes. Du kan nå ud til langt flere mennesker og du kan endda se dem lidt an og læse om dem i deres profiltekst inden du tager kontakten til dem. Du kan tage det med ro i dit eget tempo hjemme foran computeren.

Med online dating kan du hurtigt komme til at lære nye mennesker at kende og på en helt anden måde end hvis I mødte hinanden et tilfældigt sted i byen. Der er rigtig mange der møder hinanden på nettet i takt med at vi bruger nettet mere.

Tidligere har det været sådan at hvert 10. par fandt hinanden på nettet, men seneste undersøgelser viser at det nu er hvert 3. par der finder hinanden på online medier såsom dating sider. Online dating har tidligere været et tabubelagt emne, men ikke længere. Det er blevet normalt at have en profil på en eller flere dating sider når man er blevet single. Der er ikke grænser for hvilke typer du kan finde online. Mennesker som man før i tiden kun kunne komme i kontakt med på bestemte steder og i bestemt omgangskredse kan du nu finde på dating siderne.

En gallupmåling viser at op mod 80 % af danskere der bruger dating på nettet mødes med en de har fundet igennem en dating side og næsten halvdelen finder en partner. Så der er altså gode chancer for at finde kærligheden når man opretter sig en profil. Sandheden omkring alle dating sider er at alle brugerne på siden har oprettet sig med det samme formål, nemlig at møde nye mennesker.Tags:
kærlighed
,
dating
,
dating sider
,
single

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.