Velkommen til Mit Dating

Læsetid ca. 2 minutter

Velkommen til Mit Dating

Dette er Mit Datings officielle blog. Her vil vi skrive om stort og småt, driftsinformation, nyheder og relevante artikler for dig som single i Danmark.

Vi er stolte over at kunne levere en gratis dating service til danske singler i høj kvalitet. Vores mål med siden her er, at skabe et stærkt og bredt netværk af danske singler, og føre en masse kærestepar sammen. Vores ambitioner er høje og ønsker at skabe et trygt og behageligt dating miljø i behagelige omgivelser. Mit Dating er en gratis service at bruge hvis du ønsker det, men til dem som ønsker at få mere ud af deres dating profil, har du også muligheden for at betale. Vi brænder så meget for det her projekt, og nyder at se det forandre sig i takt med at vi bliver flere.

Vores mål har fra starten været, at skabe en gratis dating platform, og det holder vi selvfølgelig fast i at man har mulighed for. Du vil kunne bruge Mit Dating så længe du vil uden at betale. Vi mener at alle skal have ret til at finde en kæreste.

Hvis du ønsker, at støtte Mit Dating, er det en stor hjælp hvis du spreder ordet om vores eksistens til dine single venner, og inviterer dem til siden. Hvis du ønsker at støtte økonomisk, har du mulighed for at gøre dette, via vores betalingsside, hvor du vil få en række ekstra funktioner som vil give dig mulighed for at forbedre din oplevelse på Mit Dating.

Vi er glade for at du har valgt at bruge Mit Dating, og håber du finder kærligheden hos os.Tags:
Kærlighed
,
driftinformation
,
økonomi
,
dating

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.