Mit Dating Blog

Følg med i de seneste opdateringer og tendenser på Mit Dating.

Velkommen til Mit Dating

Velkommen til Mit Dating

Dette er Mit Datings officielle blog. Her vil vi skrive om stort og småt, driftsinformation, nyheder og relevante artikler for dig som single i Danmark.

Vi er stolte over at kunne levere en gratis dating service til danske singler i høj kvalitet. Vores mål med siden her er, at skabe et stærkt og bredt netværk af danske singler, og føre en masse kærestepar sammen. Vores ambitioner er høje og ønsker skabe et så trygt og behageligt dating miljø som muligt. I og med at Mit Dating er en gratis service at bruge, har vi heller ingen indkomst. Til gengæld brænder vi så meget for det her projekt at siden ikke bliver underprioriteret i forhold til drift og vedligeholdelse.

Vores mål har fra starten været, at skabe en gratis dating platform, og det holder vi selvfølgelig fast i. Det kan dog være, at det på et tidspunkt bliver nødvendigt at have nogle annoncer på siden, for at have nok indkomst til at siden kan løbe rundt. Dog mener vi, at reklamer på nettet er grimme, så det vil vi selvfølgelig helst undgå.

Hvis du ønsker, at støtte Mit Dating, er det en stor hjælp hvis du spreder ordet om vores eksistens til dine single venner, og inviterer dem til siden. Hvis du ønsker at støtte økonomisk, har vi lavet en donations side, hvor du selv kan bestemme hvor meget du ønsker at donere. Vi bliver så glade hvis du donerer penge til vores kaffe.
Doner via http://mitdating.dk/donate

Vi er glade for din tilstedeværelse på Mit Dating, og håber du finder kærligheden hos os.Tags:
Kærlighed
,
driftinformation
,
økonomi
,
dating

Denne webside benytter cookies. Ved at fortsætte accepterer du dette.

Accepter

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.