Navn Pris pr måned 1 Kan man skrive gratis Land2
40plus.dk 169 kr NejDanmark
Dating.dk 129 kr 3 NejDanmark
Elitedaters.com 299 kr NejDanmark
Endate.dk 65 kr JaDanmark
FarmerDating.dk 129 kr NejDanmark
Match.com 299 kr NejUSA
Mitdating.dk 79 kr JaDanmark
Partnermedniveau.dk 699 kr NejTyskland
Scor.dk 149 kr (første måned 169 kr) NejDanmark
Senior.dk 125 kr NejDanmark
Single.dk 199 kr (5 måneders binding) NejDanmark
Tinder 215 kr ja, med matchesUSA
vipdaters.dk 249 kr3 NejDanmark

( 1 )  Alle priser tager udgangspunk i at man betaler for ydelsen i én måned.

( 2 ) Det land hvor virksomheden er registreret

( 3 ) Beløbet bliver trukket hver 28. dag

Siden er sidst opdateret 11. oktober 2022

Hvad koster det at bruge en datingside?

Der findes mange forskellige datingsider i Danmark og priserne varierer lige så meget. Vi har på Mit Dating lavet en oversigt over de mest populære dating sider og holder løbende oversigten opdateret. Hvis du mener at prisen på et site står forkert, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan få det rettet.

Kan man bruge en datingside uden at betale?

Der er flere datingsider som tilbyder "gratis dating", men vær opmærksom på at, det ikke nødvendigvis betyder at du kan bruge datingsiden uden at betale for den. Der er mange datingsider som hævder at de er gratis, men så menes det faktisk bare at man kan oprette en profil, uden at skulle betale. For at kunne bruge datingsidens funktioner, skal du betale. I Danmark er det stort set kun Mit Dating som du kan bruge til at finde en kæreste, helt uden at skulle betale for at bruge siden.

Er det vigtigt at en Datingside er dansk?

Når du skal vælge en datingside kan du med fordel vælge en som er lokaliseret i Danmark, af den simple årsag, at andre danskere også typisk vil vælge den. Der findes mange gode udenlandske datingsider, hvor man sagtens kan oprette en profil fra Danmark, men selvom de på forsiden praler med flere millioner profiler, så er det meget få profiler som i virkeligheden er danskere. Derfor er det bedre at vælge en dansk datingside, så du får flere lokale profiler som er mere relevante for dig. På store udenlandske datingsider, kan det også være sværere at finde ud af om dem du skriver med er reelle profiler eller ej. Desuden kan det være rigtig rart at datingsiden support taler eller skriver dansk, skulle du komme i problemer og have behov for hjælp.

Hvad koster elitedating?

Hvis du leder efter prisen på datingsiden elitedating.com koster det 299 pr. måned. Hvis du i stedet leder efter et godt alternativ til datingsiden, er Mit Dating et godt alternativ. Mit Dating tilbyder gratis dating med adgang til de fleste basale funktioner og med mulighed for at opgradere sin profil til Medlem for 79 kr om måneden. På Mit Dating finder du både akademikere og singler med andre uddannelser. Så hvorfor begrænse sig, hvis kemien er rigtig?

Se også vores sammenligning af danske datingsider med funktioner.

Har du ikke oprettet en profil endnu?

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.