Priser på danske dating sider 2021

På Mit Dating kan du bruge de fleste funktioner gratis. Du kan skrive beskeder, søge, kigge på profiler vise interesse for folk og meget, meget mere. Du kan også opgradere din profil til Medlem fra kr 59,- om måneden, hvis du vil have mere ud af din dating profil.

Navn Pris pr måned Kan man skrive gratis Land**
Dating.dk 129 kr* NejDanmark
Mitdating.dk 59 kr* JaDanmark
Elitedaters.com 229 kr* NejDanmark
Endate.dk 65 kr* JaDanmark
Senior.dk 125 kr* NejDanmark
FarmerDating.dk 129 kr* NejDanmark
40plus.dk 169 kr* NejDanmark
Match.com 279 kr* NejUSA
Parship.dk 499 kr* NejTyskland
vipdaters.dk 199 kr* NejDanmark
Partnermedniveau.dk 699 kr* NejTyskland
Scor.dk 149 kr* (første måned 169 kr) NejDanmark
Single.dk 199 kr* (120 dages binding) NejDanmark
Tinder 255 kr* Ja, med matchesUSA

*  Alle priser tager udgangspunk i at man betaler for ydelsen i én måned.

** Det land hvor virksomheden er registreret

Siden er sidst opdateret 12. september 2021

Hvad koster det at bruge en datingside?

Der findes mange forskellige datingsider i Danmark og priserne varierer lige så meget. Vi har på Mit Dating lavet en oversigt over de mest populære dating sider og holder løbende oversigten opdateret. Hvis du mener at prisen på et site står forkert, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan få det rettet.

Kan man bruge en datingside uden at betale?

Der er flere datingsider som tilbyder gratis dating, men vær opmærksom på at, det ikke nødvendigvis betyder at du kan bruge datingsiden uden at betale for den. Der er mange datingsider som hævder at de er gratis, men så menes det faktisk bare at man kan oprette en profil, uden at skulle betale. For at kunne bruge datingsidens funktioner, skal du betale. I Danmark er det stort set kun Mit Dating som du kan bruge til at finde en kæreste, helt uden at skulle betale for at bruge siden.

Er det vigtigt at en Datingside er dansk?

Når du skal vælge en datingside kan du med fordel vælge en som er lokaliseret i Danmark, af den simple årsag, at andre danskere også typisk vil vælge den. Der findes mange gode udenlandske datingsider, hvor man sagtens kan oprette en profil fra Danmark, men selvom de på forsiden praler med flere millioner profiler, så er det meget få profiler som i virkeligheden er danskere. Derfor er det bedre at vælge en dansk datingside, så du får flere lokale profiler som er mere relevante for dig. På store udenlandske datingsider, kan det også være sværere at finde ud af om dem du skriver med er reelle profiler eller ej. Desuden kan det være rigtig rart at datingsiden support taler eller skriver dansk, skulle du komme i problemer og have behov for hjælp.

Har du ikke oprettet en profil endnu?

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.