Hvad koster det at bruge Mit Dating?

Det har altid været gratis at bruge Mit Dating, og sådan vil det også blive ved med at være. Du vil kunne bruge siden uden at betale en krone, hvis du ønsker det, og kunne bruge sidens funktioner, såsom at skrive med andre søge og finde nye profiler. Hvis du ønsker at få ekstra funktioner såsom f.eks. flere søgemuligheder, se hvem der har besøgt din profil, ingen reklamer, flere privatindstillinger, så kan du blive Medlem som koster 79 kr. om måneden.

Du kan nemt blive Medlem på Mit Dating ved at gå ind i indstillinger og klikke på "Medlemskab". Derfra kan du vælge den ønskede periode og betale med dit betalingskort. Du vil herefter automatisk have adgang til de ekstra funktioner, så du kan få endnu bedre muligheder for at finde den perfekte match på siden.

Det er dog vigtigt at huske på, at du altid har mulighed for at afmelde dit Medlemskab igen, hvis du ikke længere ønsker at have adgang til de ekstra funktioner. Dette kan du gøre ved at gå ind i indstillinger og klikke på "Medlemskab" igen, hvorefter du kan vælge "Afmeld medlemskab".

Du kan se alle vores medlemsfordele og sammenligne med vores gratis pakke på vores oversigt over betalingsfordele

Var denne artikel en hjælp?
Ja Nej

Læs også

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.