Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Denner artikel henvender sig til brugere på Mit Dating som ønsker at opsige sit Medlem Abonnement

Når du tegner et abonnement på Mit Dating er der ingen binding og du kan til enhver tid opsige dit abonnement for Mit Dating Medlem. Dette gør du nemt ved at klikke på linket "Afbryd betaling" nederst i dine indstillinger under gem knappen. Du vil blive spurgt om du er sikker på din handling. Klikker du på Ja knappen, vil du have opsagt dit Medlem abonnement.

Vil jeg fortsat have Medlemsfordele når jeg opsiger mit abonnement på Mit Dating?

Opsiger du dit abonnement midt i en aktiv periode, vil du fortsat have Medlem fordele perioden ud. Du vil kunne se hvor længe du vil have Medlemsfordele før du opsiger dit abonnement. Når perioden er udløbet vil din profil gå tilbage til at være gratis og du vil miste dine Medlemsfordele. Vær opmærksom på at du ikke kan være garanteret den samme pris, skulle du finde på at tegne et nyt abonnement. Hvis du har tegnet et abonnement på en gammel pris, vil du have de samme Medlemsfordele uden prisstigninger, men opsiger du og skal tegne et nyt abonnement, vil det blive til den gældende pris.

Se også vores side med betalingsfordele

Jeg ser ikke noget link med Afbryd betaling

Hvis du er Medlem og ikke ser linket med "Afbryd betaling", er det sikkert fordi du allerede har opsagt dit abonnement, eller fordi du har købt 1 døgn, som ikke automatisk fornyes og derfor ikke kan opsiges.

Det kan også skyldes at du allerede har opsagt dit abonnement. Er dit abonnement opsagt, kan du se hvornår det udløber nederst i dine indstillinger.

Mener du stadig at der er noget galt, og at du ikke kan afbryde dit abonnement, skal du ikke tøve med at skrive til os på aW5mb0BtaXRkYXRpbmcuZGs=.

Var denne artikel en hjælp?
Ja Nej

Læs også

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.