Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

På Mit Dating er der ingen binding og du kan til enhver tid opsige dit abonnement for Mit Dating Premium. Dette gøres nemt ved at klikke på "Afbryd betling" nederst i dine indstillinger under gem knappen. Du vil blive spurgt om du er sikker på din handling. Klikker du på Ja knappen, vil du have opsagt dit Premium abonnement.

Vil jeg fortsat have Premium fordele når jeg opsiger?

Opsiger du dit abonnement midt i en Premium periode, vil du fortsat have Premium fordele perioden ud. Du vil kunne se hvor længe du vil have Premium fordele før du opsiger dit abonnement.

Jeg ser ikke noget link med Afbryd betaling

Hvis du har Premium og ikke ser linket med "Afbryd betaling", er det sikkert fordi du allerede har opsagt dit abonnement, eller fordi du har købt 1 døgn, som ikke automatisk fornyes og derfor ikke kan opsiges.

Mener du stadig at der er noget galt, og at du ikke kan afbryde dit abonnement, skal du ikke tøve med at skrive til os.