Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Denner artikel henvender sig til brugere på Mit Dating som ønsker at opsige sit Premium Abonnement

Når du tegner et abonnement på Mit Dating er der ingen binding og du kan til enhver tid opsige dit abonnement for Mit Dating Premium. Dette gør du nemt ved at klikke på linket "Afbryd betaling" nederst i dine indstillinger under gem knappen. Du vil blive spurgt om du er sikker på din handling. Klikker du på Ja knappen, vil du have opsagt dit Premium abonnement.

Vil jeg fortsat have Premium fordele når jeg opsiger?

Opsiger du dit abonnement midt i en Premium periode, vil du fortsat have Premium fordele perioden ud. Du vil kunne se hvor længe du vil have Premium fordele før du opsiger dit abonnement. Når perioden er udløbet vil din profil gå tilbage til Mit Dating Basic og du vil miste dine Premium fordele. Vær opmærksom på at du ikke kan være garanteret den samme pris, skulle du finde på at tegne et nyt abonnement. Hvis du har tegnet et abonnement på en gammel pris, vil du have de samme Premium fordele uden prisstigninger, men opsiger du og skal tegne et nyt abonnement, vil det blive til den gældende pris.

Se også vores side med betalingsfordele

Jeg ser ikke noget link med Afbryd betaling

Hvis du har Premium og ikke ser linket med "Afbryd betaling", er det sikkert fordi du allerede har opsagt dit abonnement, eller fordi du har købt 1 døgn, som ikke automatisk fornyes og derfor ikke kan opsiges.

Mener du stadig at der er noget galt, og at du ikke kan afbryde dit abonnement, skal du ikke tøve med at skrive til os på aW5mb0BtaXRkYXRpbmcuZGs=.