Få besvaret dine beskeder

Læsetid ca. 4 minutter

Få besvaret dine beskeder

Når man har en dating profil og ønsker at komme på dates for at finde en kæreste, er en af de vigtigste ting man kan gøre, at skabe og vedligeholde en god dialog. Derfor er det rigtig vigtigt at du får besvaret de beskeder som andre skriver til dig. Det skaber en rigtig god dynamik, jo før du besvarer dine beskeder, da dem som har skrevet beskeden, stadig har dig frisk i hukommelsen.

Det kan på nogen virke overvældende at logge ind og se at man har modtaget 30+ beskeder fra singler der er interesserede i at møde en. Derfor er det en god ide, at logge ind ofte, så det ikke virker som uoverkommelig opgave.

Mit Dating koster det dig ikke noget at skrive beskeder til andre, og derfor heller ikke noget at besvare sine beskeder. Dette betyder også at de beskeder du selv skriver til andre højst sandsynligt vil blive besvaret. Dog kan det være rigtig frustrerende at skrive en besked, som ikke bliver besvaret. Derfor er det vigtigt at man selv er med til at skabe en god dynamik og får svaret de beskeder man selv modtager.

Vi på Mit Dating vil så gerne have at I møder hinanden, og der er størst sandsynlighed for at mødes, hvis man har haft en god dialog online, uden for meget besvar. Derfor gør vi en dyd ud af at gøre opmærksom på, når nogen har modtaget en besked. Hvis man har slået det til i sine indstillinger, vil man kunne modtage en mail, hvis man ikke er online, når man modtager beskeden. Ellers vil du som det første på forsiden når du logger ind igen, blive budt velkommen af en hilsen, som fortæller hvor mange ubesvarede beskeder du har modtaget, som venter på et svar. Vi gør også vores brugere opmærksom på deres svarrate, som er en procentvis identifikation af hvor mange mennesker man har svaret, som skriver til en. Hvis ens svarrate er høj, betyder det at man engagerer sig og besvarer folk, når de skriver. Denne opførsel vil vi gerne belønne ved at fremhæve dem på forsiden og i søgninger. Det giver også kun god mening at fremhæve folk, som engagerer sig, da det er dem som andre vil have størst success med at skrive til.
Derfor er det også vigtigt for dig, at få besvaret dine beskeder fra interesserede singler som kontakter dig. Hvis ikke for at indlede en længere samtale, så for at give dem et ordentlig afslag, hvis det er sådan en besked som skal sendes.

Du kan læse mere om hvordan du holder en samtale i gang i vores blogindlæg: Hvordan holder jeg en samtale kørende

Derfor er det vigtigt at få besvaret sine beskeder

På en dating side er det vigtigt at få besvaret sine beskeder, fordi det er en måde at kommunikere med andre mennesker og lære dem at kende. Når man sender en besked til en anden person på en dating side, viser man, at man er interesseret i dem og ønsker at lære dem bedre at kende. Når man får en besked tilbage, signalerer det, at den anden person også er interesseret i at lære én bedre at kende. Dette kan være en god måde at opbygge tillid og nærhed i et forhold og gøre det mere tilfredsstillende for begge parter.

At få besvaret sine beskeder på en dating side kan også bidrage til at opbygge et sundt og stærkt forhold. Når man kommunikerer åbent og ærligt med sin date, kan det mindske risikoen for konflikter og misforståelser og hjælpe med at løse eventuelle problemer, der opstår. Det kan også være en god måde at lære sin date bedre at kende og forstå deres tanker og følelser.Tags:
beskeder
,
samtale
,
dating
Sebastian Bach
Sebastian Bach

Skribent

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.