Mit Dating Blog

Følg med i de seneste opdateringer og tendenser på Mit Dating.

Hvordan holder jeg en samtale kørende

Hvordan holder jeg en samtale kørende

Du har sikkert prøvet det; du har skrevet til en person du ser kærestepotentiale i og du får svar på din første besked. Det virker helt magisk og det kilder måske i maven for den uvisse fremtid der måtte komme.

Det er selvfølgelig vigtigt, at du har skrevet en god åbningsbesked, så du på forhånd har givet et godt førstehåndsindtryk og det er med denne besked, du kan bygge et godt fundament for en god samtale.
Læs også vores blogindlæg om "Første gang du skriver"

Når du har fået svar på din første besked, er det vigtigt, at du svarer med åbne spørgsmål, så modtageren kan svare mere bredt frem for, at kunne svare med ja-nej-svar.

F.eks er der flere måde, at spørge ind til en persons arbejde på. Prøv at undgå at spørge sådan:

Du: Du arbejder i transportbranchen, er du buschauffør?
Svar: Ja det er jeg

Prøv i stedet at stille spørgsmålet mere åbent, så personen du skriver til selv kan fortælle om sit arbejde:

Du: Jeg kan se du arbejder i transportbranchen, hvad arbejder du med, og hvad kan du bedst lide ved dit arbejde?

Undgå blindgydesvar

Et blindgydesvar er når du bliver spurgt om et eller andet, og bare svare på det med 1-3 ord. Du skal altid forsøge at læse dit svar du sender, som modtageren ville læse det. Prøv at forestille dig, at modtage det som du sender og stil dig selv spørgsmålet: "Hvordan ville jeg svare på denne besked".
Hvis du umiddelbart ikke ved hvad et opfølgende spørgsmål til et svar kunne være, så er det op til dig, at åbne op for, enten et nyt samtale emne, eller fortælle mere dybdegående, så der kan blive spurgt ind til det I skriver om.

Spørg ikke i øst og vest

Pas på med at stille for mange spørgsmål, som ikke har relation til hinanden. Det er ikke et interview, selvom I gerne vil lære hinanden at kende. Hellere spørg ind til det I nu engang skriver om. Det kan nemlig være frustrerende i den anden ende, at skulle tage stilling til noget nyt i hver besked. Det kan virke desperat eller grænseoverskridede for nogen, at skulle udlægge sig selv overfor en de aldrig har mødt.

Husk at..

Her i artiklen har vi beskrevet en masse, som man skal undgå og det er op til fortolkning, hvad man så skal gøre i stedet. Der er ingen gyldne regler når det kommer til dating. Det vigtigste er at du er dig selv. Du vil jo også gerne ende sammen nogen, som elsker dig for den du er.Tags:
samtale
,
dating
,
besked

Denne webside benytter cookies. Ved at fortsætte accepterer du dette.

Accepter

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.