Hvilke billeder må jeg uploade?

Du skal som hovedregel selv være på billedet. Billedet må ikke indeholde logoer eller anden form for reklame. Billedet må ikke indeholde våben, narkotika eller andre objekter eller handlinger der er i strid med dansk lovgivning. Og billedet må ikke vise kønsdele.

Note: Dit billede skal enten være i jpg eller png format og skal fylde under 5 mb

Note: Du skal være påklædt på dit billede du uploader. Hvis du ønsker at vise din krop uden tøj, er denne dating side ikke for dig.