Mit billede vender forkert, hvad gør jeg?

Denne artikel henvender sig til brugere på Mit Dating som har et uploadet et billede til sin profil som vender forkert

Nogengange når man uploader et billede, typisk fra en mobil telefon kommer billedet til at vende forkert grundet nogle tabte metadata gemt i billedet. Du kan dog nemt rette op på det, så dot billede vender rigtigt. Du klikker på knappen 'Rediger billede' under det billede som vender forkert. Du bliver henvist til en side hvor du kan redigere dit billede, hvor du bl.a. har mulighed for at rotere billede.

På denne side har du udover at rotere dit billede også mulighed for at ændre udskæringen på dit billede, hvis dit ansigt f.eks. er uden for rammen. Dette gør du ved at trække over billedet.

Når du har lavet de ændringer der skal til for at dit billede ser korrekt ud, klikker du på 'Gem ændringer' og så vil dine ændringer træde i kraft.

Når du laver ændringer til dit billede som vender forkert, hjælper du Mit Datings administration som godkender dit billede og dit billede vil blive godkendt hurtigere. Hvis du ikke selv ændrer på dit billede, så vil vi selvfølgelig lave ændringerne for dig, så dit billede vender korrekt.

Var denne artikel en hjælp?
Ja Nej

Læs også

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.