Kan jeg ikke bruge et billede fra Facebook?

Dit billede fra Facebook vil i de fleste tilfælde blive godkendt, men de skal som alle andre profilbilleder overholde vores retningslinjer omkring billeder. F.eks. vil et billede fra Facebook med en "ramme" eller et filter ikke blive godkendt. Dit billede skal være af dig selv, det vil sige, at gruppe billeder ikke bliver godkendt.

Hvordan overfører jeg et billede fra Facebook

På Mit Dating er vi bevidste om at beskytte vores brugeres privatliv, og derfor har vi ikke nogen integration med Facebook. Det betyder, at Facebook ikke har adgang til vores data eller dine oplysninger på vores platform. Selvom vi ikke har en integration med Facebook, er det stadig nemt at downloade et billede fra din Facebook-profil til din Mit Dating profil. Dette kan du gøre ved at gå ind på din profil på Facebook, klikke på dit billede og derefter på de tre prikker, der udfolder en ekstramenu. Fra denne menu kan du vælge at downloade dit billede. Når du har downloadet billedet, kan du uploade det til din profil på Mit Dating ved at gå ind på "Rediger profil" og vælge "Billede".
Herfra kan du uploade dit billede fra Facebook til din Mit Dating profil, uden at du skal dele dine data med Facebook eller andre tredjeparter.

Var denne artikel en hjælp?
Ja Nej

Læs også

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.