Kan jeg ikke bruge et billede fra Facebook?

Dit billede fra Facebook vil i de fleste tilfælde blive godkendt, men de skal som alle andre profilbilleder overholde vores retningslinjer omkring billeder. F.eks. vil et billede fra Facebook med en "ramme" eller et filter ikke blive godkendt. Dit billede skal være af dig selv, det vil sige, at gruppe billeder ikke bliver godkendt.

Hvordan overfører jeg et billede fra Facebook

På Mit Dating har vi ikke nogen integration med Facebook, da vi ikke ønsker at Facebook får adgang til vores data, men du kan nemt downloade dit billede fra Facebook, ved at klikke på din profil, derefter på dit billede og klikke på de tre prikker som udfolder en ekstramenu. Derfra kan du vælge download. Når du har downloadet dit billede, kan du uploade det til din profil på Mit Dating