Kan jeg ikke bruge et billede fra Facebook?

Dit billede fra Facebook vil i de fleste tilfælde blive godkendt, men de skal som alle andre profilbilleder overholde vores retningslinjer omkring billeder. F.eks. vil et billede fra Facebook med en "ramme" eller et filter ikke blive godkendt. Dit billede skal være af dig selv, det vil sige, at gruppe billeder ikke bliver godkendt

Var denne artikel en hjælp?
Ja Nej

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.



Cookies og indsamling af oplysninger om besøgende på sitet

Vi bruger vores egne cookies samt cookies fra tredjeparter til at indsamle og behandle oplysninger om dig til følgende formål:
1) til at understøtte websitets funktionalitet, med henblik på at give dig en bedre brugeroplevelse;
2) til at lave statistiske analyser af din brug af websitet for at forbedre din og andre besøgendes brugeroplevelse;
Hvis du vil vide mere om disse formål og hvordan dine oplysninger bliver delt med andre så tryk “Læs mere om vores cookies”. Du kan til enhver tid ændre eller trække dit samtykke tilbage ved at trykke på ”fodsporet” nederst i venstre hjørne på websitet.

Læs mere om vores cookies

Indstillinger Accepter alle cookies