Kan jeg betale med MobilePay?

MobilePay er en praktisk betalingsform, da du ikke behøver at skulle finde betalingskortet frem og indtaste tal fra kortet for at kunne betale online eller i en butik. Du har desværre ikke mulighed for at betale for Premium på Mit Dating med MobilePay endnu. Til gengæld understøtter vi Apple Pay og Google Pay, så du nemt og hurtigt kan betale fra din telefon, uden at skulle finde pungen frem. Der er mange banker som understøtter Apple Pay og Google Pay og det fungerer oftest bedre og hurtigere end MobilePay.

Sådan bruger du Apple Pay

For at kunne betale med Apple Pay, skal du have en iPhone eller iPad med tilknyttet Apple Pay og et betalingskort tilknyttet en bank som understøtter Apple Pay.

1. Vælg en af vores tre Premium produkter
  2. Klik på Apple Pay knappen
  3. Hvis du vil bruge dit standardkort, skal du lade fingeren hvile på Touch ID. Eller hvis du har en iPhone med FaceID kigger du på iPhone for at blive godkendt med Face ID, eller du indtaster din kode.

Sådan bruger du Google Pay

For at kunne betale med Google Pay, skal du have en Android telefon eller tablet med tilknyttet Google Pay og et betalingskort tilknyttet en bank som understøtter Google Pay.

1. Vælg en af vores tre Premium produkter
  2. Klik på Google Pay knappen
  3. Følg vejledningen på din skærm