Hvad får man ud af at betale?

På Mit Dating kan man vælge at være gratis medlem af siden hvor man kan sende og modtage beskeder. Som gratis medlem kan du se de seneste 50 beskeder i samtalen hvor det er ubegrænset som betalende medlem. Du får også en masse andre fordele ved at være betalende medlem.

Var denne artikel en hjælp?
Ja Nej

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.



Cookies og indsamling af oplysninger om besøgende på sitet

Vi bruger vores egne cookies samt cookies fra tredjeparter til at indsamle og behandle oplysninger om dig til følgende formål:
1) til at understøtte websitets funktionalitet, med henblik på at give dig en bedre brugeroplevelse;
2) til at lave statistiske analyser af din brug af websitet for at forbedre din og andre besøgendes brugeroplevelse;
Hvis du vil vide mere om disse formål og hvordan dine oplysninger bliver delt med andre så tryk “Læs mere om vores cookies”. Du kan til enhver tid ændre eller trække dit samtykke tilbage ved at trykke på ”fodsporet” nederst i venstre hjørne på websitet.

Læs mere om vores cookies

Indstillinger Accepter alle cookies