Hvordan bekræfter jeg min email

Denne artikel henvender sig til brugere på Mit Dating som ønsker at bekræfte sin email

For at kunne skrive til andre brugere på Mit Dating, skal du bekræfte at den email du har skrevet da du oprettede er skrevet korrekt. Vi sender dig automatisk en email, når du har oprettet din profil med et link du skal klikke på som bekræftelse. Har du ikke modtaget vores velkomstmail, så prøv at gå til dine indstillinger og klik på knappen 'Email ikke bekræftet' ud for din email. Så sender vi en mail igen. Tjek først at du har skrevet din email korrekt. Typiske fejl er at man har skrevet hotmali i stedet for hotmail eller gmal i stedet for gmail. Har du skrevet din mail forkert, skal du rette den til din rigtige mail, så sender vi en ny bekræftelsesmail.

Jeg modtager stadig ingen mail

Hvis du har tjekket at du har skrevet din email rigtigt og du stadig ikke modtager email fra os, så tjek dit spam filter. Nogle mail clienter har strengere filtre end andre. Det kan ske at vores mail er endt der. Hvis dette er tilfældet, så sørg for at fortælle din email klient at det ikke er spam, så du fremover vil kunne modtage mails fra Mit Dating.

Hvis du stadig ikke kan finde vores velkomst mail, så er du altid velkommen til at skrive en mail til os, så hjælper vi dig.

Hvorfor skal jeg bekræfte min email?

Vi ønsker at vores brugere skal finde hinanden og komme i kontakt med hinanden. Når du modtager en besked vil du også modtage en email, hvis du har slået det til i dine privatindstillinger. Det er vigtigt at du bliver notificeret om at du har modtaget en besked, så du kan få svaret dem som skriver til dig. Hvis du ikke bekræfter din email, kan du ikke skrive til andre og vi kan ikke være sikre på at du vil få emails.

Var denne artikel en hjælp?
Ja Nej

Læs også

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.