Hvordan viser jeg interesse for en profil?

På Mit Dating har du mulighed for at vise interesse for en anden profil før du skriver til personen, for at se om vedkommende også vise interesse for dig.

Du kan vise interesse for en anden profil ved at klikke på knappen hjertet ud for profilens profilbillede.

Du kan fortryde din interesse ved at klikke på hjertet igen. Hjertet er rødt på de profiler du har vist interesse for.

Note: Du kan se en oversigt over hvilke profiler du har vist interesse for, ved at klikke på "Interesse" i profilmenuen ud for dit profilbillede på din egen profil.