Hvordan uploader jeg private billeder?

Denne artikel henvender sig til brugere på Mit Dating som ønsker at uploade private billeder til sin dating profil

Med Premium har du mulighed for at have billeder, som kun profiler du har vist interesse for kan se. Dem kalder vi private billeder. Du kan uploade private billeder, ved at gå ind i dine indstillinger, og klikke på 'Rediger billeder', hvorfra du kan uploade private billeder nederst på siden.

Der kan være mange grunde til at man ønske et billede skal være privat. Det ved du sikkert bedst selv, men det er ikke alle billeder som man ønsker at alle har adgang til at se.

Sådan gør du

1. Klik på 'Rediger profil' i menuen
  2. Klik på 'Rediger billeder' øverst på siden
  3. Scroll ned til sektionen med overskriften Privat galleri
  4. Klik på knappen Tilføj
  5. Vælg dit billede du ønsker at uploade

Hvem kan se mine private billeder?

billeder i dit privat galleri kan kun ses af dig selv og de profiler som du har vist interesse for. Alle andre profiler har ikke adgang til at se dine private billeder.