Hvordan uploader jeg et profilbillede?

Et profilbillede er det billede der vil blive vist for andre, før de kommer ind på din profil. For at uploade et profilbillede, skal du klikke ind i dine indstillinger, og derefter på "Rediger billeder" øverst på siden. Du tilføjer et billede til dit galleri, ved at klikker på knappen "Tilføj nyt billede". Du navigerer frem til det billede du ønsker at uploade som ligger på din computer eller din telefon.

Note: Fylder dit billede meget, kan det tage tid at uploade, alt efter din upload hastighed på din internetforbindelse.

Mit billede vil ikke uploade, hvad gør jeg

Vi understøtter de mest populære billedformater, men det er ikke alle billedformater vi understøtter. Hvis dit billede ikke vil uploade, skyldes det som regel et ukendt billedformat eller at dit billede fylder for meget. Vi understøtter heller ikke video formater. F.eks. har Apple introduceret et HEIC billedeformat som er det der i daglig tale heder 'Live photo' som i virkeligheden er en lille video. Du kan konvertere dit billede til et kompatibelt format fra din telefon eller fra computeren. Hvis du ikke kan finde ud af det, eller stadig ikke kan uploade dit billede, uploader vi det gerne for dig. Du skal bare sende os en email med dit billede, fra den emailadresse der er tilknyttet din konto, så uploader vi det for dig. Skriv en mail til aW5mb0BtaXRkYXRpbmcuZGs=

Find det rigtige profilbillede

Nar man dater online, er der en ting der betyder rigtig meget, for om man bliver kontaktet af andre; og det er dit profilbillede. Der er mange faktorer der spiller ind, for om det er et godt profilbillede, eller ej, og det er ikke altid du er opmærksom på dem.

Læs også: Læs vores guide til at tage et godt profilbillede