Hvad sker der når jeg sletter min profil?

Denne artikel henvender sig til brugere på Mit Dating, som vil vide hvad der sker med deres data, når de sletter sin profil

På Mit Dating går vi meget op i persondata og privatliv. Derfor sletters al data tilknyttet din profil når du vælger at trykke slet profil. Vi gemmer hverken dine beskeder, billeder, din email eller anden øvrig data tilknyttet din profil.

Det eneste vi gemmer er den tekst du kan vælge af skrive som feedback til os, når du sletter din profil.

Hvordan kan det være at jeg kan logge ind, efter at jeg har slettet min profil?

Hvis du kan logge ind, efter at du har slettet din profil, så skyldes det, at du ikke har flået slettet din profil, men derimod gjort din profil inaktiv. Du har nemlig muligheden for enten at slette din profil eller gøre din profil inaktiv, når du er ved at slette din profil. Hvis du vælger at gøre din profil inaktiv, betyder det at din profil, skjules for andre brugere på siden, men at data gemmes til næste gang du logger ind. Når din profil er gjort inaktiv, sender vi dig heller ikke notifikationsmails, så hvis du ved at du i en periode ikke ønsker at bruge din dating profil, og at du trænger til en pause, så kan du gøre din profil inaktiv, i stedet for at slette den.

Har I mulighed for at gendanne min profil, efter at jeg har slettet den?

Hvis du har slettet din profil og ikke gjort den inaktiv, er det desværre ikke muligt at gendanne din data. Din data slettes med det samme du vælger at slette din profil. Har du derimod gjort din profil inaktiv, kan du bare logge ind igen, så vil din profil være som du efterlod den.

Hvordan tjekker jeg om min profil er blevet slettet?

Du kan forsøge at logge ind på din profil. Hvis det ikke er muligt og hvis du heller ikke kan få tilsendt en gendannelseskode, så er din profil slettet.

Var denne artikel en hjælp?
Ja Nej

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.