Hvordan fjerner jeg en blokering?

Det kan ske at du har fortrudt at du har blokeret en profil. Er dette tilfældet er denne artikel til dig.
Det kan være praktisk at blokere en bruger, man ikke er interesseret i, så personen ikke dukker op i søgninger eller på forsiden, når du logger ind. Men nogle gange er man måske lidt for hurtig til at klikke på blokeringsknappen, og hvordan er det nu lige man fjerner blokeringen igen?

Sådan fjerner du en blokering af en profil

  1. Log ind på Mit Dating
  2. Klik ind på din profil
  3. Klik på indstillinger
  4. Klik på "Blokeringer" nederst på siden
  5. Lokaliser personen på listen og fjern profilen fra din liste


Når du har fjernet profilen fra din liste, vil personen igen kunne se din profil og kontakte dig. Ligeledes vil du igen kunne se profilen i søgninger og andre steder på siden.

Er en blokering det samme som at anmelde en profil?

Hvis en person opfører sig upassende eller ikke overholder vores retninglinjer eller du mener at personen ikke er den som de udgiver sig for at være, kan du hjælpe os ved at anmelde en profil, før du blokerer personen. På den måde hjælper du os og andre singler på siden, med at skabe et mere sikkert dating miljø. Når du blokerer en person, bliver vi nemlig ikke gjort opmærksom på dette, da en blokering kan betyde mange forskellige ting og er individuelt fra profil til profil hvordan funktionen bruges. Nogle blokerer en profil, bare fordi de ikke har lyst til at støde på vedkommende igen, andre fordi samtalen ikke kørte så smurt som ønsket. Under alle omstændigheder er det ikke noget vi bliver gjort opmærksom på, så hvis du blokerer en profil fordi vedkommende er upassende og ikke hører til på siden, er det en stor hjælpe, hvis du anmelder profilen, så vi kan få den pågældende fjernet.

Var denne artikel en hjælp?
Ja Nej

Læs også

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.