Hvordan fjerner jeg en blokering?

Det kan ske at du har fortrudt at du har blokeret en profil. Er dette tilfældet er denne artikel til dig.
Det kan være praktisk at blokere en bruger, man ikke er interesseret i, så personen ikke dukker op i søgninger eller på forsiden, når du logger ind. Men nogle gange er man måske lidt for hurtig til at klikke på blokeringsknappen, og hvordan er det nu lige man fjerner blokeringen igen?

Sådan fjerner du en blokering af en profil

  1. Log ind på Mit Dating
  2. Klik ind på din profil
  3. Klik på indstillinger
  4. Klik på "Blokeringer" nederst på siden
  5. Lokaliser personen på listen og fjern profilen fra din liste


Når du har fjernet profilen fra din liste, vil personen igen kunne se din profil og kontakte dig. Ligeledes vil du igen kunne se profilen i søgninger og andre steder på siden.

Var denne artikel en hjælp?
Ja Nej

Denne webside benytter cookies. Ved at fortsætte accepterer du dette. Klik for at læse mere.

Accepter

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.