Hvordan logger jeg ind?

Denne artikel henvender sig til brugere på Mit Dating, som er i tvivl om hvordan man logger ind.

Du logger ind, ved at klikke på knappen på forsiden hvor der står 'Log ind'. Når du klikker på Log ind-knappen kommer der en logindformular frem på skærmen, hvorfra du kan skrive din email og valgte adgangskode. Når du har tastet de korrekte oplysninger kan du trykke på knappen 'Log ind' og du bliver logget ind.

Der sker ikke noget, når jeg klikker på 'Log ind' knappen

Dette kan ske, hvis du i din browser har slået JavaScript fra. Mange af sidens funktioner kræver at du har slået JavaScript til i din browser. Gå til din browsers indstillinger og slå JavaScript til og prøv igen.
Obs Java er ikke det samme som JavaScript.