Hvordan logger jeg ind?

Denne artikel henvender sig til brugere på Mit Dating, som er i tvivl om hvordan man logger ind.

Du logger ind, ved at klikke på knappen på forsiden hvor der står 'Log ind'. Når du klikker på Log ind-knappen kommer der en logindformular frem på skærmen, hvorfra du kan skrive din email og valgte adgangskode. Når du har tastet de korrekte oplysninger kan du trykke på knappen 'Log ind' og du bliver logget ind.

Har du skrevet dine login oplysninger korrekt, vil du efterfølgende blive logge ind med det samme og kommer ind på forsiden. Har du derimod skrevet dine loginoplysninger forkert, vil du blive henvist til login siden igen og modtage en email med muligheden for at nulstille din adgangskode. Vælger du at nulstille din kode, vil du blive logget ind med den nye kode du vælger.

Det er vigtigt at vælge en sikker adgangskode og at holde dine loginoplysninger fortrolige for at beskytte din konto mod uautoriseret adgang. Hvis du har brug for yderligere hjælp til at logge ind på Mit Dating, kan du kontakte supporten.

Der sker ikke noget, når jeg klikker på 'Log ind' knappen

Dette kan ske, hvis du i din browser har slået JavaScript fra. Mange af sidens funktioner kræver at du har slået JavaScript til i din browser. Gå til din browsers indstillinger og slå JavaScript til og prøv igen.
Obs Java er ikke det samme som JavaScript.

Var denne artikel en hjælp?
Ja Nej

Læs også

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.