Hvordan bekræfter jeg min identitet?

Denne artikel henvender sig til brugere på Mit Dating som ønsker at få sin profil billedeverificeret, og fremstå seriøs og troværdig

For at booste din profils troværdighed kan du få din profil billedeverificeret på Mit Dating, ved at uploade et billede af dig selv som kan bekræfte din identitet. Dette gør du ved at holde et stykke papir frem hvor der står "MitDating.dk" på.
Billedet du uploader vil ikke blive vist for andre end Mit Datings redaktion, og vil kun blive brugt til at bekræfte overfor os, at du er den som du udgiver dig for at være på dine billeder du har uploadet til din profil. Husk at man skal kunne se dit ansigt, så det er vigtigt at du ikke tager billedet i et helt mørkt rum, eller at du ikke holder papiret op foran dit ansigt.

Når du har fået bekræftet din identitet, vil andre der besøger din profil, vil kunne se at din identitet er blevet bekræftet. Du vil få verificeringsstempel under dit profilbillede.
Dette verificeringsstempel vil øge troværdigheden på din profil og andre vil opfatte dig som værende mere seriøs.

Vi godkender billeder flere gange dagligt.

Hvilke billeder bliver typisk afvist?

De fleste billeder der bliver sendt ind, opfylder vores krav og kan blive godkendt med det samme, men der er også nogle som vi ikke kan godkende. Vi har lavet en lille liste over hvilke billeder vi typisk afviser:


  • Billeder med photoshoppet tekst
  • Billeder hvor man ikke kan se personen på billedet pga. kvalitet eller dårlige forhold
  • Billede uden papir med teksten "MitDating.dk"
  • Billede af et stykke papir hvor vi ikke kan se ansigt
  • Billede af et dyr
  • Billede af pas eller kørekort


Hvorfor er det en god ide at bekræfte min identitet?

På en datingside kan det være en rigtig god ide at bekræfte sin identitet. Det viser andre der besøger din profil, at du er seriøs omkring at finde en kæreste, og at du er den som du udgiver dig for at være.

Bekræft din identitet nu

Når du er logget ind på Mit Dating, kan du bekræfte din identitet via nedenstående link.
Klik her og få verificeret din profil

Var denne artikel en hjælp?
Ja Nej

Læs også

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.