Hvorfor kan jeg ikke oprette en profil?

Denne artikel henvender sig til singler som ønsker at oprette en profil på Mit Dating

Der kan være flere grunde til at du ikke kan oprette en profil på Mit Dating. Den typiske årsag er at du allerede har en profil oprettet på Mit Dating. Hvis du tidligere har oprettet en profil og efterfølgende gjort din profil inaktiv, beholder vi din data. For at få adgang til din profil igen skal du blot logge ind igen. Har du glemt din adgangskode, kan du nemt nulstille den via vores 'Glemt adgangskode' funktion som vi linker til under der hvor du normalt logger ind. Gå til forsiden og klik på 'Log ind' og klik derefter på 'Glemt login'. Du vil modtage en email med et link hvorfra du vil kunne ændre din adgangskode.

Måske du ikke er i Danmark

Mit Dating er en dating side for danske singler bosiddende i Danmark, derfor har vi fjernet muligheden for at oprette en profil uden for Danmark. Det vil også sige at hvis du er på ferie og forsøger at oprette en profil, så må du vente til du kommer hjem igen til Danmark.
Bor du ikke i Danmark, men stadig ønsker en profil, kan du få en ven i Danmark til at oprette profilen for dig. Du kan altid ændre din adgangskode, så den som har oprettet profilen for dig, ikke kan følge med i din aktivitet på siden.

Har du udfyldt alle felterne?

Det kan også ske at du mangler at udfylde et felt under oprettelsen. Alle felterne i oprettelsesprocessen er obligatoriske, så hvis du ikke udfylder alle felterne, kan du ikke oprette en profil. Vi har fjernet alle unødvendige felter, så der er så lidt som muligt for dig at udfylde.

Var denne artikel en hjælp?
Ja Nej

Læs også

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.