Hvorfor kan jeg ikke oprette en profil?

Der kan være flere grunde til at du ikke kan oprette en profil på Mit Dating. Den typiske årsag er at du allerede har en profil oprettet på Mit Dating. Hvis du tidligere har oprettet en profil og efterfølgende gjort din profil inaktiv, beholder vi din data. Du kan blot logge ind igen. Har du glemt din adgangskode, kan nu nulstille din adgangskode. Dette gør du ved at klikke på 'Log ind' fra forsiden og klikke på 'Glemt login'. Du vil modtage en email med et link hvorfra du vil kunne ændre din adgangskode.

Måske du ikke er i Danmark

Mit Dating er en dating side for danske singler bosiddende i Danmark, derfor har vi fjernet muligheden for at oprette en profil uden for Danmark. Det vil også sige at hvis du er på ferie og forsøger at oprette en profil, så må du vente til du kommer hjem igen til Danmark.

Har du udfyldt alle felterne?

Alle felterne i oprettelsesprocessen er obligatoriske, så hvis du ikke udfylder alle felterne, kan du ikke oprette en profil. Vi har fjernet alle unødvendige felter, så der er så lidt som muligt for dig at udfylde.