Hvordan sletter jeg min profil?

Denne artikel henvender sig til brugere af Mit Dating som ønsker at slette sin profil

Du oprettede en profil på Mit Dating for at finde en kæreste, og det har du måske fundet og har derfor ikke længere brug for at have en profil. Det kan også være at du ikke har fundet kærligheden endnu, men vil prøve at finde en kæreste på anden vis.

På Mit Dating kan du til enhver tid slette din profil. Når du sletter din profil, vil al data tilknyttet din profil blive slettet, inklusiv billeder, beskeder og indtastede oplysninger på din profil.

Sådan sletter du din profil

  1. Klik in på din profil og klik på knappen 'Rediger profil'
  2. Klik på linket 'Slet profil' nederst på siden
  3. Du vil blive spurgt om du er sikker. Klik på 'Ja'
  4. På den side du kommer ind på, kan du vælge, enten at deaktivere eller slette din profil. Hvis du vælger at deaktivere din profil, vil din data blive gemt og din profil vil blive usynlig for andre brugere indtil du logger ind igen, vælger du at slette din profil, vil al din data tilknyttet din profil blive slettet. Denne handling kan ikke fortrydes.
  5. Vælg 'Slet profil' under Vælg handling
  6. Vælg årsag til sletning
  7. Klik på knappen 'Slet profil' nederst.
  8. Du vil blive logget af og din data vil blive slettet


Sådan deaktiverer du din profil

  1. Klik in på din profil og klik på knappen 'Rediger profil'
  2. Klik på linket 'Slet profil' nederst på siden
  3. Du vil blive spurgt om du er sikker. Klik på 'Ja'
  4. På den side du kommer ind på, kan du vælge, enten at deaktivere eller slette din profil. Hvis du vælger at deaktivere din profil, vil din data blive gemt og din profil vil blive usynlig for andre brugere indtil du logger ind igen, vælger du at slette din profil, vil al din data tilknyttet din profil blive slettet. Denne handling kan ikke fortrydes.
  5. Som standard vil deaktivering være valgt, så gå videre til næste skridt
  6. Vælg årsag til deaktivering
  7. Klik på knappen 'Deaktiver profil' nederst.
  8. Du vil blive logget af og din profil vil blive skjult for andre på siden indtil du logger ind igen.


Sådan håndterer vi din data, når du sletter din profil

Når du sletter din profil, slettes alle data tilknyttet din profil. Dette inkluderer din indtastede data på din profil, sendte og modtagede beskeder, likes til profiler du har vist interesse for, aktivitetslog, din email og billeder. Din data slettes med det samme fra vores database og vil ikke kunne fortrydes.

Var denne artikel en hjælp?
Ja Nej

Denne webside benytter cookies. Ved at fortsætte accepterer du dette. Klik for at læse mere.

Accepter

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.