Kan jeg godt betale med Dankort

Du kan betale med et Visa/dankort, men vi understøtter desværre ikke Dankort uden Visa på nuværende tidspunkt. Vi har taget kontakt med vores betalingsgateway for at få dem til at understøtte Dankort alene. Vi håber på at kunne understøtte Dankort uden Visa i nærmeste fremtid.

Hvad er Dankort

Dankort er et debetkort, der er udstedt af Danske Bank. Det bruges til at foretage betalinger i Danmark og i udlandet, og det kan også bruges til at hæve kontanter i udlandet. Dankortet er et af de mest udbredte betalingskort i Danmark.

Dankortet har en række sikkerhedsfunktioner, der skal beskytte mod misbrug og svindel. Det indeholder for eksempel et chip, der genererer en unik kode for hver transaktion, og det kræver, at man indtaster en pinkode for at foretage betalinger.

Der findes to typer Dankort: Dankort Basic og Dankort Plus. Dankort Basic er det mest udbredte Dankort, og det er gratis at have. Dankort Plus er en premiumudgave af Dankortet, der har flere funktioner, herunder rejseforsikring og rabatter på forskellige produkter og tjenester. Det koster et årligt gebyr at have Dankort Plus.

Var denne artikel en hjælp?
Ja Nej

Læs også

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.