Hvordan kan jeg se hvem har besøgt min profil

Denne artikel er for profiler på Mit Dating som ønsker at se hvem der har besøgt deres profil

Hvad er et besøg?

Når du besøger andre profiler på Mit Dating, bliver dit besøg registreret, og personen du besøger, vil kunne se dit besøg, hvis profilen du besøger er Medlem.

Sådan kan du se du hvem der har besøgt din profil

  1. Log ind på Mit Dating
  2. Hvis du ikke er Medlem, skal du købe dig adgang og blive Medlem før du kan se hvem der har besøgt din profil
  3. Klik på besøg, enten fra forsiden, eller fra din profil
  4. På denne side, kan du både se profiler som har besøgt din profil og profiler som du har besøgt


Nogle profiler vil ikke blive vist på denne liste, selvom de har besøgt din profil. Man kan nemlig besøge andre anonymt, hvis man ønsker det som Medlem.

Hvad betyder et besøg

Når en profil besøger din profil, bliver det registreret. Et profilbesøg betyder ikke nødvendigvis at vedkommende er interesseret, med mindre du har mange besøg fra den samme profil.

Kan man slette et besøg hos en profil

Det kan ske, at du besøger en profil og fortryder at du har besøgt profilen, af forskellige årsager. Du kan ikke slette individuelle besøg, men hvis du virkelig ikke ønsker at have noget med vedkommende at gøre, er det altid en mulighed at blokere profilen. Når du blokerer en profil, vil personen ikke kunne se eller kontakte din profil, og profilen vil ikke blive vist for dig.

Hvis du er Medlem, har du mulighed for at besøge andre anonymt. Dine besøg vil blive registreret, så du kan se hvem du har besøgt, men hvis du har slået Anonyme besøg til i dine privatindstillinger, så vil andre ikke kunne se at du har besøgt deres profil. Dette gælder også bagud i tid, så dine tidligere besøg, vil blive skjult.

Var denne artikel en hjælp?
Ja Nej

Læs også

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.