Hvordan blokerer jeg en profil?

Du kan blokere en bruger så vedkommende ikke kan kontakte dig, og så du ikke længere vil se profilen på siden.

Du kan blokere en profil ved at klikke på linket "Bloker profil" nederst på den pågældende profilside.

Når du har blokeret kan profilen hverken se din profil, jeres samtale, eller kontakte dig igen.

Var denne artikel en hjælp?
Ja Nej

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.