Hvordan sletter jeg mine cookies?

Denne artikel henvender sig til brugere som ønsker at slette sine cookies

En cookie er en tekstfil gemt på din computer eller mobil, som gør at en browser kan huske hvem du er. Det bliver typisk brugt til login eller til at huske hvilke varer du har lagt i en kurv på en webshop.
Det er forskelligt hvordan man sletter sine cookies, alt efter hvilken browser man bruger. Denne artikel vil guide dig igennem hvordan du sletter dine cookies i de mest almindelige browsere. Vær opmærksom på at guiden kan variere alt efter hvilken version af browseren du benytter.

Chrome / Brave:
Hvis du ønsker at slette cookies fra et bestemt websted, kan du slette disse cookies ved at gå til webstedet og vælge "Vis" i topmenuen, "Udvikling" og "Udviklingsværktøj". Nederst i browseren kommer der et panel frem. Klik på "Resources" og dobbeltklik på "Cookies" i venstre menu og klik derefter på "mitdating.dk". Nu skulle du kunne se en liste over de cookies der er gemt for dette domæne. Du kan højreklikke og slette de cookies du ønsker.

Du kan også slette alle cookies fra browseren ved at gå til dine indstillinger, og søge efter "Ryd browserdata". Klik på Ryd browserdata og vælg Cookies og andre websitedata. Vælg tid tidsinterval øverst og tryk Ryd data.

Firefox:
Gå til dine browserindstillinger. Under fanebladet "Privatliv" under "Historik" vælger du Firefox vil: "Bruge tilpassede indstillinger for historik", og derefter klikker på "Vis Cookies". Herfra kan du søge efter "mitdating.dk" og klikke "Fjern cookie"

Internet Explorer:
Gå til dine browserindstillinger. Klik på "Vælg" under "Oversigt". Marker afkrydsningsfeltet "Cookies" og klik på knappen "Slet"

Safari:
Gå til dine browserindstillinger. Under fanebladet "Anonymitet" klik på "Oplysninger" ud for "Cookies" og søg efter "mitdating" og klik på "Fjern".

Edge
Gå til dine browserindstillinger og klik på 'Beskyttelse af personlige oplysninger og tjenester'. Under 'Ryd browserdata' klik på 'Vælg, hvad der skal ryddes' og vælg et tidsinterval. Afkryds 'Cookies og andre data om websted' og klik på 'Ryd nu'.