Hvordan sletter jeg mine cookies?

Denne artikel henvender sig til brugere som ønsker at slette sine cookies

En cookie er en tekstfil gemt på din computer eller mobil, som gør at en browser kan huske hvem du er. Det bliver typisk brugt til login eller til at huske hvilke varer du har lagt i en kurv på en webshop.
Det er forskelligt hvordan man sletter sine cookies, alt efter hvilken browser man bruger.

Chrome / Brave:
Vælg "Vis" i topmenuen, "Udvikling" og "Udviklingsværktøj". Nederst i browseren kommer der et panel frem. Klik på "Resources" og dobbeltklik på "Cookies" i venstre menu og klik derefter på "mitdating.dk". Nu skulle du kunne se en liste over de cookies der er gemt for dette domæne. Du kan højreklikke og slette de cookies du ønsker.

Firefox:
Gå til dine browserindstillinger. Under fanebladet "Privatliv" under "Historik" vælger du Firefox vil: "Bruge tilpassede indstillinger for historik", og derefter klikker på "Vis Cookies". Herfra kan du søge efter "mitdating.dk" og klikke "Fjern cookie"

Internet Explorer:
Gå til dine browserindstillinger. Klik på "Vælg" under "Oversigt". Marker afkrydsningsfeltet "Cookies" og klik på knappen "Slet"

Safari:
Gå til dine browserindstillinger. Under fanebladet "Anonymitet" klik på "Oplysninger" ud for "Cookies" og søg efter "mitdating" og klik på "Fjern".