Hvordan gør jeg min profil inaktiv?

Denne artikel er til brugere på Mit Dating, som ønsker at gøre sin profil inaktiv

På samme måde som du sletter din profil, kan du på Mit Dating vælge at gøre din profil inaktiv. Når du gør din profil inaktiv på Mit Dating, skjules din profil for andre på siden. Samtidig skjules dine samtaler også med dem du har skrevet sammen med. Det vil ligne at du har slettet din profil, men din data gemmes og vises ikke på siden før du logger ind igen på Mit Dating.

For at gøre din profil inaktiv, skal du gå ind i indstillinger, hvorfra du nederst på siden kan klikke på 'Slet profil' og klikke dig videre indtil du ser muligheden for at deaktivere din profil. Vælg derefter en årsag og klik på knappen 'Deaktiver profil' nederst på siden.

Var denne artikel en hjælp?
Ja Nej

Læs også

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.