Hvad gør man efter en date?

Efter du har været på føreste date, kan det være en god idé at gøre noget godt for dig selv. Du har måske en følelse af at jeres date er gået godt, og har sommerfugle i maven over at have mødt det her fantastiske nye menneske. Du ved dog endnu ikke med sikkerhed hvordan den du har været på date med har det og indtil da, kan det være en god ide at slå koldt vand i blodet.

I det tilfælde at din date ikke har det på samme måde som dig, kan et afslag føles meget hårdere hvis du har sat for høje forventninger på forhånd.

Ring først til en god ven eller veninde og snak om den date du har været på. Så kan det være nemmere at snakke om i tilfælde af en afvisning.

Hvornår kan jeg skrive eller ringe?

Når I skal til at afslutte jeres date, er det en god idé allerede her at aftale hvornår I skal ringes ved, eller skrive sammen igen. På den måde skaber I klare retningslinjer for hvornår I tager kontakt til hinanden igen.
I tilfælde af at I ikke fik aftalt hvornår I tager kontakt til hinanden igen, ville en sød, kort SMS dagen efter, med ordlyden om at "..det var en hyggeligt date og det kunne være dejligt at ses snart igen", være en god ide at sende. På den måde åbner du for ny kontakt og lægger bolden på din dates banehalvdel.

Spil altid med åbne kort. Synes du derimod ikke at jeres date er gået godt og har du ikke lyst til at ses igen, så ring til din date og fortæl at det ikke føles rigtigt for dig. Du behøver ikke at pakke tingene ind eller lyve om at du har mødt en anden. Faktum er at det ikke føles rigtigt og det kan alle og enhver forstå og det er der ikke noget forkert i. Din date vil have større respekt over for dig, ved at du er ærlig og du vil samtidig have det bedre med dig selv.

Hvis du ikke kan få dig selv til at ringe, så skriv det i det mindste i en SMS. Der er ikke noget værre end at blive ghosted.

Var denne artikel en hjælp?
Ja Nej

Læs også

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.