Jeg tror jeg har fundet en falsk profil hvad gør jeg?

Vi gør en stor indsats for at holde Mit Dating fri for falske profiler. Hvis du støder på en falsk profil vi ikke har opdaget, kan du anmelde profilen, ved at klikke på "Anmeld" nederst på profilen, eller øverst i samtalen, hvis profilen har skrevet til dig.

Skriv også gerne til os hvis du er i tvivl.

Var denne artikel en hjælp?
Ja Nej

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.



Cookies og indsamling af oplysninger om besøgende på sitet

Vi bruger vores egne cookies samt cookies fra tredjeparter til at indsamle og behandle oplysninger om dig til følgende formål:
1) til at understøtte websitets funktionalitet, med henblik på at give dig en bedre brugeroplevelse;
2) til at lave statistiske analyser af din brug af websitet for at forbedre din og andre besøgendes brugeroplevelse;
Hvis du vil vide mere om disse formål og hvordan dine oplysninger bliver delt med andre så tryk “Læs mere om vores cookies”. Du kan til enhver tid ændre eller trække dit samtykke tilbage ved at trykke på ”fodsporet” nederst i venstre hjørne på websitet.

Læs mere om vores cookies

Indstillinger Accepter alle cookies