Hvordan nulstiller jeg min adgangskode?

Du kan nulstille din adgangskode ved at klikke "Glemt adgangskode" under hvor du normalt logger ind.
På den side du kommer ind på, skriver du den email adresse tilknyttet din profil, og klikker "Gendan".
Du vil efter kort tid modtage en email med et link hvor du kan nulstille din adgangskode.

Note: Hvis du ikke modtager nogen mail, tjek da dit spam filter. Ellers kontakt support via vores kontakt side.