Hvordan ved man om en date er gået godt?

Du har været på en date, men er måske i tvivl om at daten er gået godt.

Har du googlet dig frem til denne side, så er du i hvert fald selv i tvivl og så ved du måske også selv hvad der på daten ikke er gået godt. Det føles måske ikke helt rigtigt i kroppen. Du er måske meget i tvivl om hvordan din date har opfattet dig.

Her bliver du bare nødt til at spille med åbne kort overfor din date. Skriv eller ring til vedkommende og fortæl at du gerne vil ses igen, måske fordi du har været nervøs eller ved siden af dig selv og gerne vil vise "den rigtige" side af dig selv, så du ikke bliver afvist pga. det.

Det viser din date at du gerne vil mere og at du er villig til at vise en sårbar side af dig selv fordi du tror på at der kunne være noget godt.

Det er også en mulighed at kemien i virkeligheden ikke er der og at du selv er i tvivl om det er det rigtige at gå videre med. Hvis dette er tilfældet er det eneste rigtige at gøre, at tage kontakt og fortæl ærligt hvordan du har det.

Hvis du bare er i tvivl om hvordan daten er gået og har en god mavefornemmelse, skader det aldrig at skrive eller ringe til din date, for at høre om I skal ses igen. Hvis han eller hun har lyst til at mødes igen, så betyder det nok at jeres date er gået godt, og så kan du måske slappe lidt mere af på jeres date og få en endnu bedre oplevelse end sidst.

Var denne artikel en hjælp?
Ja Nej

Læs også

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.