Hvad gør man på en date?

Når du er på en date handler det først of fremmest om at lære den du er på date med at kende. Tilbring tid sammen og gør det i nogle omgivelser hvor der er plads til at I kan tale sammen.

Det er ikke nødvendigvis så vigtigt hvad I laver på jeres date, men aftal på forhånd at lave noget, som I begge kan lide, hvad enten det er at sidde på en cafe og drikke kaffe sammen, gå en tur eller lave noget fysisk sammen, såsom at cykle en tur, klatre eller lignende. Men hav altid i mente, at I er taget på date sammen, for at lære hinanden at kende, så den klassiske biograftur er i virkeligheden en dårlig idé, da andre biografgæster vil være generet af at I snakker sammen under filmen.

Hvis du føler at kemien er der, og det er rart at være sammen med ham eller hende du er på date med, men du føler at det I laver på jeres date føles forkert eller kedeligt, er det altid en god idé og helt i orden at foreslå at lave noget andet. Han selv nogle forslag til alternativer klar. Nogen gange kan det være godt at være spontan, også selvom det for dit vedkommende er planlagt.

Var denne artikel en hjælp?
Ja Nej

Læs også

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.