Hvorfor er Mit Dating gratis?

Vi mener at det godt kan være gratis at onlinedate. Mit Dating er gratis fordi vi mener, at Danmark har brug for en gratis dating side, som er funktionel på linje med andre danske dating sider. Mit Dating bliver jævnligt udviklet, og holder sig opdateret på trends, funktionalitet og design. Selvom du kan bruge Mit Dating uden at betale noget, har vi også mulighed for betaling, hvor du får lidt mere af det hele.