Hvordan laver jeg en stærk adgangskode?

Det ideelle ville være at vælge en adgangskode på mere end 6 tegn, hvor du både bruger store og små bogstaver og tal. Det er vigtigt at vælge en adgangskode der er let for dig at huske, men samtidig svær for andre at gætte.

Mit Dating krypterer alle adgangskoder så de ikke kan gættes. Dette betyder at du heller ikke kan få din adgangskode tilsendt hvis du glemmer den.

Vigtigt: Vælg aldrig en adgangskode du bruger til at logge ind på din bank eller email.