Hvordan skriver jeg en god første besked?

Det er ikke en god ide bare at skrive "Hej" i den første besked man skriver. Men hvad er så en god ide?

Det kan være en rigtig god idé lige at kigge profilen igennem, læse deres profil og se på hvilke interesser den anden person har. Måske I har noget til fælles, som kunne være en god indgangsvinkel at starte en samtale på.

Det er også en god idé at introducere dig selv og fortæl hvem du er og hvad du laver til daglig. Ligesom du ville gøre i den virkelige verden. Vær åben og imødekommende.

Læs også vores blogindlæg: Første gang du skriver

Vær dig selv og vær oprigtig

Når du kontakte andre på en dating side, er det vigtigt at du er oprigtig. Prøv ikke at være en bedre version af dig selv eller forsøge at pynte på "CV'et", for det falder bare til jorden når I lærer hinanden at kende. Alle kan godt lide at føle sig ordentligt behandlet og det er især vigtigt at virke troværdig når man skal til at lære hinanden at kende.

Som Medlem på Mit Dating får du hjælp

Som Medlem får du adgang til vores unikke Samtalestarter, som er en skræddersyet guide, som har analyseret den profil du skal til at skrive til, og hjælper dig med at finde på gode første beskeder. Du kan bruge det som en hjælp og skrive videre på beskeden, eller sende den som den står. Den er lavet som en hjælp til dig.

Var denne artikel en hjælp?
Ja Nej

Læs også

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.